DOOM 3: BFG Edition > 一般的な話題 > トピックの詳細
Wolfblue 2013年6月30日 7時25分
crashing when loading game?
So when ever i try to load a doom1,2,3 and expansions game it crashes and says doom 3 bfg has stoped working. Help please?
1-15 / 28 のコメントを表示
< >
ReBoot 2013年6月30日 8時58分 
Did you try the usual troubleshooting, like verifying the local game content, update drivers, kill background processes etc?
Thairen 2013年6月30日 20時31分 
I keep getting this



Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Doom3BFG.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 509d3191
Fault Module Name: StackHash_b537
Fault Module Version: 6.1.7601.17725
Fault Module Timestamp: 4ec49b8f
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000ce6c3
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: b537
Additional Information 2: b537dcbe24115c1de87ca01695c1480f
Additional Information 3: c2de
Additional Information 4: c2def5dee13744cc75db5e2880324fcb
Worsley 2013年6月30日 22時08分 
Just started getting the exact same problem, really annoying, it lets me go into the menu and start but when it's loading it just crashes, can't tab out either.
Neurotic 2013年7月1日 2時41分 
Same problem here.
MagooMagooMagoo 2013年7月1日 6時06分 
me too....tried all fixes on the internet - no luck. Looks to be an open gl issue. I am running ATI grafics, latest drivers - intel 3700k..darnit!
wuffydave 2013年7月1日 8時45分 
I get the exact same problem.
[DRINK PER DEATH] Bhizle 2013年7月1日 15時21分 
Im receiving a similar error. I cant even get to a menu. ♥♥♥♥ my $20 right?
Verified local content, reinstalled, manually installed DXSETUP, nothing...

Win7 64 bit
i7 950
GTX 660 v320.49
24gb DDR3 1600

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Doom3BFG.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 509d3191
Fault Module Name: StackHash_9146
Fault Module Version: 6.1.7601.17725
Fault Module Timestamp: 4ec49b8f
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000ce6c3
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 9146
Additional Information 2: 914665d806f80756724e3214caf8ad67
Additional Information 3: ba9d
Additional Information 4: ba9d0416c308504582e0adf37bc521c9
最近の変更は[DRINK PER DEATH] Bhizleが行いました; 2013年7月1日 15時25分
Thairen 2013年7月1日 18時27分 
I get nowhere ha. Just launch and error screen.
[DRINK PER DEATH] Bhizle 2013年7月1日 20時49分 
^ same. I see black screen then instant error.
deggial27 2013年7月3日 20時20分 
Saw this on another thread in this forum somewhere so credit goes to them if it works.

I was having very similar error where I could get to the start screen, start the campaign and then it crashed. Fix I found from the post I saw was to go into Multiplayer start a private match, let it load, log back out and then go into campaign. Could not tell you why this works but it did for me so if lucky maybe will for you as well!

Also read elsewhere not sure if from same thread that for ATI user's it had to do with newer drivers and if you rolled back some it would work but don't recall how far back, feel like maybe 13.2 but again not 100% sure. The threads I got the info from should still be in here somewhere

Good luck!
Thairen 2013年7月3日 20時42分 
I can't even get into the game. I click the icon and the screen goes black, then I get the message saying it stopped working.
Thairen 2013年7月3日 20時42分 
I just played this a few weeks ago. Now I can't even launch the damn thing.
LordHelmet 2013年7月3日 21時29分 
My problem is solved! Your correct it must be a ATI 13.6 problem. Your post jogged my memory and made me realize that was when my issues must have started. Checked my update history and bingo! Although it may not be a fix upon initialization, it has been the only solution that has remedied this for me. I am going to repost this with a title that clearly desribes for ATI users for everyones convenience while searching through the thread list (All credit wil go to you). Thanks again bro, YOU ROCK!!!!!

deggial27 の投稿を引用:
Saw this on another thread in this forum somewhere so credit goes to them if it works.

I was having very similar error where I could get to the start screen, start the campaign and then it crashed. Fix I found from the post I saw was to go into Multiplayer start a private match, let it load, log back out and then go into campaign. Could not tell you why this works but it did for me so if lucky maybe will for you as well!

Also read elsewhere not sure if from same thread that for ATI user's it had to do with newer drivers and if you rolled back some it would work but don't recall how far back, feel like maybe 13.2 but again not 100% sure. The threads I got the info from should still be in here somewhere

Good luck!
My dad is 19 2013年7月3日 21時30分 
I'm having similar problems. I used to be able to run the game just fine, no out of no where Doom 3 BFG edition just crashes upon start up, can't even get to the meny screen. Such ♥♥♥♥♥♥♥♥, I hope id fixes this or im demanding a full refund. People with certain ATI cards shouldn't have to deal with this garbage.
LordHelmet 2013年7月3日 21時49分 
Your 100% correct! It total BS that we have to troubleshoot an issue that would easily be solved internally with a patch. Because of this issue, I have watched RAGE pass me by on sale for $5 on multiple occasions, because I don't want to pay even $5 if it might also have this issue! ID has gotta get their game straight!?!?!

Rumple_Foreskin #TunnelSnakes の投稿を引用:
I'm having similar problems. I used to be able to run the game just fine, no out of no where Doom 3 BFG edition just crashes upon start up, can't even get to the meny screen. Such ♥♥♥♥♥♥♥♥, I hope id fixes this or im demanding a full refund. People with certain ATI cards shouldn't have to deal with this garbage.
最近の変更はLordHelmetが行いました; 2013年7月3日 21時49分
1-15 / 28 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2013年6月30日 7時25分
投稿数: 28