Wolfguy 30. Juni 2013 um 7:25 Uhr
crashing when loading game?
So when ever i try to load a doom1,2,3 and expansions game it crashes and says doom 3 bfg has stoped working. Help please?
Beiträge 1-15 von 28
< >
ReBoot 30. Juni 2013 um 8:58 Uhr 
Did you try the usual troubleshooting, like verifying the local game content, update drivers, kill background processes etc?
Thairen 30. Juni 2013 um 20:31 Uhr 
I keep getting this



Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Doom3BFG.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 509d3191
Fault Module Name: StackHash_b537
Fault Module Version: 6.1.7601.17725
Fault Module Timestamp: 4ec49b8f
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000ce6c3
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: b537
Additional Information 2: b537dcbe24115c1de87ca01695c1480f
Additional Information 3: c2de
Additional Information 4: c2def5dee13744cc75db5e2880324fcb
Worsley 30. Juni 2013 um 22:08 Uhr 
Just started getting the exact same problem, really annoying, it lets me go into the menu and start but when it's loading it just crashes, can't tab out either.
Neurotic 1. Juli 2013 um 2:41 Uhr 
Same problem here.
MagooMagooMagoo 1. Juli 2013 um 6:06 Uhr 
me too....tried all fixes on the internet - no luck. Looks to be an open gl issue. I am running ATI grafics, latest drivers - intel 3700k..darnit!
wuffydave 1. Juli 2013 um 8:45 Uhr 
I get the exact same problem.
[DRINK PER DEATH] Bhizle 1. Juli 2013 um 15:21 Uhr 
Im receiving a similar error. I cant even get to a menu. ♥♥♥♥ my $20 right?
Verified local content, reinstalled, manually installed DXSETUP, nothing...

Win7 64 bit
i7 950
GTX 660 v320.49
24gb DDR3 1600

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Doom3BFG.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 509d3191
Fault Module Name: StackHash_9146
Fault Module Version: 6.1.7601.17725
Fault Module Timestamp: 4ec49b8f
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000ce6c3
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 9146
Additional Information 2: 914665d806f80756724e3214caf8ad67
Additional Information 3: ba9d
Additional Information 4: ba9d0416c308504582e0adf37bc521c9
Zuletzt bearbeitet von [DRINK PER DEATH] Bhizle; 1. Juli 2013 um 15:25 Uhr
Thairen 1. Juli 2013 um 18:27 Uhr 
I get nowhere ha. Just launch and error screen.
[DRINK PER DEATH] Bhizle 1. Juli 2013 um 20:49 Uhr 
^ same. I see black screen then instant error.
deggial27 3. Juli 2013 um 20:20 Uhr 
Saw this on another thread in this forum somewhere so credit goes to them if it works.

I was having very similar error where I could get to the start screen, start the campaign and then it crashed. Fix I found from the post I saw was to go into Multiplayer start a private match, let it load, log back out and then go into campaign. Could not tell you why this works but it did for me so if lucky maybe will for you as well!

Also read elsewhere not sure if from same thread that for ATI user's it had to do with newer drivers and if you rolled back some it would work but don't recall how far back, feel like maybe 13.2 but again not 100% sure. The threads I got the info from should still be in here somewhere

Good luck!
Thairen 3. Juli 2013 um 20:42 Uhr 
I can't even get into the game. I click the icon and the screen goes black, then I get the message saying it stopped working.
Thairen 3. Juli 2013 um 20:42 Uhr 
I just played this a few weeks ago. Now I can't even launch the damn thing.
LordHelmet 3. Juli 2013 um 21:29 Uhr 
My problem is solved! Your correct it must be a ATI 13.6 problem. Your post jogged my memory and made me realize that was when my issues must have started. Checked my update history and bingo! Although it may not be a fix upon initialization, it has been the only solution that has remedied this for me. I am going to repost this with a title that clearly desribes for ATI users for everyones convenience while searching through the thread list (All credit wil go to you). Thanks again bro, YOU ROCK!!!!!

Ursprünglich geschrieben von deggial27:
Saw this on another thread in this forum somewhere so credit goes to them if it works.

I was having very similar error where I could get to the start screen, start the campaign and then it crashed. Fix I found from the post I saw was to go into Multiplayer start a private match, let it load, log back out and then go into campaign. Could not tell you why this works but it did for me so if lucky maybe will for you as well!

Also read elsewhere not sure if from same thread that for ATI user's it had to do with newer drivers and if you rolled back some it would work but don't recall how far back, feel like maybe 13.2 but again not 100% sure. The threads I got the info from should still be in here somewhere

Good luck!
My dad is 19 3. Juli 2013 um 21:30 Uhr 
I'm having similar problems. I used to be able to run the game just fine, no out of no where Doom 3 BFG edition just crashes upon start up, can't even get to the meny screen. Such ♥♥♥♥♥♥♥♥, I hope id fixes this or im demanding a full refund. People with certain ATI cards shouldn't have to deal with this garbage.
LordHelmet 3. Juli 2013 um 21:49 Uhr 
Your 100% correct! It total BS that we have to troubleshoot an issue that would easily be solved internally with a patch. Because of this issue, I have watched RAGE pass me by on sale for $5 on multiple occasions, because I don't want to pay even $5 if it might also have this issue! ID has gotta get their game straight!?!?!

Ursprünglich geschrieben von Rumple_Foreskin #TunnelSnakes:
I'm having similar problems. I used to be able to run the game just fine, no out of no where Doom 3 BFG edition just crashes upon start up, can't even get to the meny screen. Such ♥♥♥♥♥♥♥♥, I hope id fixes this or im demanding a full refund. People with certain ATI cards shouldn't have to deal with this garbage.
Zuletzt bearbeitet von LordHelmet; 3. Juli 2013 um 21:49 Uhr
Beiträge 1-15 von 28
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 30. Juni 2013 um 7:25 Uhr
Beiträge: 28