Samzapp 28 dec, 2012 @ 12:01pm
That OpenGL problem again...
(Reposting because I really need help with this.)

I've tried disabling fullscreen in the launch options, john.weber.62's DirectX link, updating DirectX from the game's Steam files, and everything, but none of it works.
QA Timing INIT: 000112ms
D3BFG 1.1400 win-x86 Nov 9 2012 10:38:21
1994 MHz AMD CPU with MMX & 3DNow! & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT
2816 MB System Memory
256 MB Video Memory
Winsock Initialized
Found interface: {2BEB1636-2227-490C-9235-D838033881B3} Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter #2 - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
Found interface: {7745812E-8514-4255-8693-27C65C3C604F} Realtek RTL8187SE Wireless LAN PCIE Network Adapter - 192.168.1.24/255.255.255.0
Found interface: {76A562F7-3FBB-4EDD-8EDE-796715C969BA} Realtek PCIe FE Family Controller - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
Sys_InitNetworking: adding loopback interface
doom using MMX & SSE for SIMD processing
enabled Flush-To-Zero mode
enabled Denormals-Are-Zero mode
------ Initializing File System ------
Loaded resource file _common.resources
Loaded resource file _ordered.resources
Loaded resource file _sound_pc.resources
Loaded resource file _sound_pc_en.resources
Reading resource CRCs...
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\DOOM 3 BFG Edition/base
C:\Users\I_are_10\Saved Games\id Software\DOOM 3 BFG/base
file system initialized.
--------------------------------------
WARNING: Unable to open resource file maps/_startup.resources
----- Initializing Decls -----
------------------------------
Couldn't open journal files
execing default.cfg
couldn't exec D3BFGConfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
----- R_InitOpenGL -----
Initializing OpenGL subsystem with multisamples:0 stereo:0 fullscreen:1
...registered window class
...registered fake window class
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'opengl32' ): succeeded
X..WGL_EXT_swap_control_tear not found
display device: 0
DeviceName : \\.\DISPLAY1
DeviceString: AMD M860G with ATI Mobility Radeon 4100
StateFlags : 0x5
DeviceID : PCI\VEN_1002&DEV_9713&SUBSYS_FF1F1179&REV_00
DeviceKey : \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Video\{8F3BD614-3C86-4F1B-9A81-5C60EBFE30E2}\0000
DeviceName : \\.\DISPLAY1\Monitor0
DeviceString: Generic PnP Monitor
StateFlags : 0x3
DeviceID : MONITOR\LGDD801\{4d36e96e-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001
DeviceKey : \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96e-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001
dmPosition.x : 0
dmPosition.y : 0
dmBitsPerPel : 32
dmPelsWidth : 1366
dmPelsHeight : 768
dmDisplayFlags : 0x0
dmDisplayFrequency: 60
...calling CDS: ok
display device: 0
DeviceName : \\.\DISPLAY1
DeviceString: AMD M860G with ATI Mobility Radeon 4100
StateFlags : 0x5
DeviceID : PCI\VEN_1002&DEV_9713&SUBSYS_FF1F1179&REV_00
DeviceKey : \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Video\{8F3BD614-3C86-4F1B-9A81-5C60EBFE30E2}\0000
DeviceName : \\.\DISPLAY1\Monitor0
DeviceString: Generic PnP Monitor
StateFlags : 0x3
DeviceID : MONITOR\LGDD801\{4d36e96e-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001
DeviceKey : \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96e-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001
dmPosition.x : 0
dmPosition.y : 0
dmBitsPerPel : 32
dmPelsWidth : 1024
dmPelsHeight : 768
dmDisplayFlags : 0x0
dmDisplayFrequency: 60
...created window @ 0,0 (1024x768)
Initializing OpenGL driver
...creating GL context: failed to create OpenGL 3.2 context
created OpenGL 2.0 context
succeeded
...making context current: succeeded
X..WGL_EXT_swap_control_tear not found

------- Input Initialization -------
Initializing DirectInput...
mouse: DirectInput initialized.
keyboard: DirectInput initialized.
freespace_version: 0.6
0 freespace devices
------------------------------------
OpenGL Version: 2.1
OpenGL Vendor : ATI Technologies Inc.
OpenGL GLSL : 1.3
...using GL_ARB_multitexture
X..GL_EXT_direct_state_access not found
...using GL_ARB_texture_compression
...using GL_EXT_texture_compression_s3tc
...using GL_EXT_texture_filter_anisotropic
maxTextureAnisotropy: 16.000000
...using GL_EXT_texture_lod_bias
X..GL_ARB_seamless_cube_map not found
...using GL_ARB_framebuffer_sRGB
...using GL_ARB_vertex_buffer_object
...using GL_ARB_map_buffer_range
...using GL_ARB_vertex_array_object
X..GL_ARB_draw_elements_base_vertex not found
...using GL_ARB_fragment_program
X..GL_ARB_uniform_buffer_object not found
X..GL_EXT_depth_bounds_test not found
X..GL_ARB_sync not found
...using GL_ARB_occlusion_query
X..GL_ARB_timer_query not found
X..GL_EXT_timer_query not found
X..GL_ARB_debug_output not found
--------- Game Map Shutdown ----------
--------------------------------------
0: Speakers (Realtek High Definition Audio)
2 channels, 48000 Hz
Front Left and Front Right
Default Console Device, Multimedia Device, Communications Device, and Game Device
Using device 0
********************
ERROR: GL_ARB_draw_elements_base_vertex not available
********************
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Need help urgently!
Visar 1-3 av 3 kommentarer
< >
Green Egg Gat Slinga 19 feb, 2013 @ 12:47pm 
I had this same issue with my laptop what kind of graphics card do you have? does it happen to be a Intel HD series?
Senast ändrad av Green Egg Gat Slinga; 19 feb, 2013 @ 12:48pm
Samzapp 20 feb, 2013 @ 6:50pm 
Bit late for that...I managed to fix it after updating my graphical drivers.
Living Tribunal (Avstängd) 22 feb, 2013 @ 3:52pm 
^Lol that problem I had!
Visar 1-3 av 3 kommentarer
< >
Per sida: 15 30 50
Datum skrivet: 28 dec, 2012 @ 12:01pm
Inlägg: 3