Illuminati ▲ Jun 11, 2013 @ 11:30am
The game don't Start [ FIXED ]
they say no steam connection. WTF?
Last edited by increpare; Jun 13, 2013 @ 4:19pm
Showing 1-9 of 9 comments
< >
increpare  [developer] Jun 11, 2013 @ 12:46pm 
Developer here -

Oh no, that's not good! Thanks for getting it touch.

You're launching it from within steam?

Are you running windows, or osx, or linux? Are you trying to run it directly, or via the steam client? If you're trying to run it standalone, try running it from within steam. If you're already running it from within steam, try restarting the client.

Here's one more likely fix:

If you're running windows, you can try running a more recent, but still in-development version of the game - the "testing" branch (i'm pretty sure it works okay except for one cosmetic thing I need to fix) - here's how to select it

In your library list in steam, right click on the game entry, then select properties, then select the betas tab. From there, select the branch called "testing - bug fixing". You might have to uninstall (right click on it in the library view -> delete local content) and reinstall the game (hit the install button after selecting the new beta).

Let me know if these work/dont work - there are other things we can try doing, but the above are the most likely to fix the problem : )
Last edited by increpare; Jun 11, 2013 @ 12:47pm
Illuminati ▲ Jun 12, 2013 @ 4:36am 
tnx very much. when i can i try it (sorry for my very bad english, i'm italian.)
increpare  [developer] Jun 12, 2013 @ 5:50am 
No prob!
Illuminati ▲ Jun 12, 2013 @ 10:50am 
You are the best: the game are awesome! i have started the beta. it work perfectly. tnx!
increpare  [developer] Jun 13, 2013 @ 3:55pm 
Awesome!
Mrozek Jul 8, 2013 @ 5:59am 
I have the same problem, but selecting beta isn't solution. I still getting this error. Any ideas?
increpare  [developer] Jul 8, 2013 @ 12:39pm 
Hmmm, let's see what I can do!

What operating system are you using? Are you launching the game from steam or from the executable directly? Are you connected to the internet while doing it? Could you double-check you have the beta selected - just go back to the menu and see if it's selected?
Mrozek Jul 9, 2013 @ 5:42am 
It's working now. I think restarting steam work it out. Anyway thanks for support :)
increpare  [developer] Jul 10, 2013 @ 12:41am 
oh, big phew, awesome! thanks for letting me know :)
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50