Cubemen > General Discussions > Topic Details
Slyntch Feb 23, 2013 @ 3:55pm
Multiplayer Not Working (Mac)
My Multiplayer for cubemen isnt working, it says i am not conected to the internet. But when it says that, Im talking on Skype. I can also play every other game on Multiplayer just fine
Showing 1-15 of 32 comments
< >
SeonR  [developer] Feb 23, 2013 @ 4:29pm 
How is your Mac connected to the internet? Ethernet? Wireless? USB modem?
Slyntch Feb 24, 2013 @ 12:21am 
Wireless, i believe
The_Watcher1914 Mar 2, 2013 @ 9:51am 
this is also happening to me and i am using mac i only brought this game for multiplayer i bought the 2 pack so i could go on with my friend please fix this
SeonR  [developer] Mar 2, 2013 @ 1:46pm 
I may have a fix for this for 1.29, but it's pretty un-tested as I dont see this issue on any of Macs here. 1.29 should be out in a few weeks.
Slyntch Mar 6, 2013 @ 12:09am 
Originally posted by SeonR:
I may have a fix for this for 1.29, but it's pretty un-tested as I dont see this issue on any of Macs here. 1.29 should be out in a few weeks.
Ok, ty very much! I also bought the two pack and for the multiplayer. So if this patch works, it would be amazing!
The_Watcher1914 Apr 2, 2013 @ 9:00am 
Originally posted by SeonR:
I may have a fix for this for 1.29, but it's pretty un-tested as I dont see this issue on any of Macs here. 1.29 should be out in a few weeks.
it has been a month if i dont get this game fixed i wnt a refund
SeonR  [developer] Apr 2, 2013 @ 2:11pm 
Is this not fixed in 1.29? I removed the internet checks we had to prevent this issue from happening. Maybe I missed one of the checks. Hmmm. Can you please confirm this issue still exists in 1.29?
Last edited by SeonR; Apr 2, 2013 @ 2:14pm
The_Watcher1914 Apr 4, 2013 @ 11:08am 
when i try click join online game it says can connect try again i tried multipule times and it still doesnt work i am on MAC
SeonR  [developer] Apr 4, 2013 @ 3:23pm 
Can u send me a screen shot ? This should not be happening anymore.
The_Watcher1914 Apr 5, 2013 @ 10:29am 
i dont know how to send screenshots but what hapens is it takes me back to the home menu and says "cant connect to the game lobby, try again!" then when i try again it does the same but it says "no internet connection found or a connection issue! oline games require an active internet connection" i have great connection i can go on things like TF2 with no lag so it is not may internet please help
SeonR  [developer] Apr 5, 2013 @ 1:47pm 
Ok, I must have missed a check somewhere in 1.29. Sorry, looking into it now and will push a 1.29a update out hopefully this weekend.
The_Watcher1914 Apr 10, 2013 @ 8:34am 
Hi im just here to say that this is also happening to new Cubemen 2 i have posted on the cubemen 2 forms ( I brought cubemen 2 straight aweay because i thought i could play multiplayer)
SeonR  [developer] Apr 10, 2013 @ 4:15pm 
Originally posted by ethancraft2000:
Hi im just here to say that this is also happening to new Cubemen 2 i have posted on the cubemen 2 forms ( I brought cubemen 2 straight aweay because i thought i could play multiplayer)

Cubemen 2 doesn't have any of the funky code that is causing the issue for this OP.
Slyntch Apr 23, 2013 @ 10:13pm 
If this doesnt work, any chance for just you buying me a PC? :3
EnlightenedDonut [Mac] [HK] May 11, 2013 @ 12:47am 
Bump. So it's not only me experiencing this problem. I thought at first it was my slow internet connection...evidently the previous patch didnt fix the problem
Last edited by EnlightenedDonut [Mac] [HK]; May 11, 2013 @ 7:00am
Showing 1-15 of 32 comments
< >
Per page: 15 30 50