McPoon Feb 1, 2013 @ 12:55am
Black screen after the few intro videos.
I can't play at all. I just got this and it doesn't work. As soon as it passes those few intro videos, it goes to a black screen with sound in the background. I've tried with my integrated card as well as dedicated and the same thing happens. I also tried their file fix from the site and it changed nothing. Anyone know how to fix this?
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Laetteralus Feb 17, 2013 @ 7:36am 
I am getting the same thing. I am on Windows 8.
ArchitectOfGoo Feb 22, 2013 @ 4:47pm 
Same problem here, Windows 7
ali-sama Feb 27, 2013 @ 11:51pm 
same!
G[D]TV Pizza Time Feb 28, 2013 @ 8:29pm 
I get this too. Every once in a while the windows live thing will come up to enter the activation code but it closes by itself before i can even put the code in. ♥♥♥♥ing ♥♥♥♥ing me off. Has anyone figured out a solution yet?
Bomber Cube Mar 12, 2013 @ 8:19am 
same thing, windows 7, also with a Dedicated and integrated graphics
byrongriggs Apr 20, 2013 @ 12:08pm 
same windows 8
Mr. Lambert Apr 25, 2013 @ 8:33pm 
Delete the wmv movies in data\video\credits in the game's Steam directory. A poster in the regular Steam forums somehow figured that out, and it worked for me.
Waterflame Jul 19, 2013 @ 5:01pm 
same windows 7 i still made to destination but nothing happened
sk8er 👻 Jul 20, 2013 @ 6:52pm 
same error. its ♥♥♥♥♥♥♥♥ you shouldnt have to delete cutscenes to make it work.
sonya.m.ballas Jul 21, 2013 @ 9:23pm 
♥♥♥♥♥♥♥'s suggested worked for my same problem just FYI
bluesgtrcat Jul 23, 2013 @ 7:22pm 
Perfect! Deleted the wmv files and it loads no problem. Thanks ♥♥♥♥♥♥♥ Johnson!
Waterflame Jul 24, 2013 @ 6:29pm 
how you do that?
Waterflame Aug 21, 2013 @ 8:00pm 
Originally posted by ♥♥♥♥♥♥♥ Johnson:
Delete the wmv movies in data\video\credits in the game's Steam directory. A poster in the regular Steam forums somehow figured that out, and it worked for me.
Where would i find this?
prudis Mar 14 @ 5:32am 
anyone found out which codec causes it ??? Dont wanna lose all videos
Dr. Castafolte Jun 20 @ 11:19am 
Same problem... :( And deleting the videos does not work for me
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Per page: 15 30 50