Hell Yeah! > Yleiset keskustelut > Aiheen tiedot
DoogNash 4. loka, 2012 9.41
No sound during minigames
All I get is music.. just a little irritating. Anyone else getting the same thing?
Näytetään 1-15 / 36 kommentista
< >
calveras86 4. loka, 2012 19.07 
I have the exact same problem.
OlivierJT 5. loka, 2012 3.20 
No problem here, what are your configuration.
using 7.1 Maybe ?
DoogNash 5. loka, 2012 4.52 
Desktop stereo speakers.. Realtek.. I'm thinking that has something to do with it, because I notice a change in music volume when I switch to another speaker configuration in audio properties
OlivierJT 5. loka, 2012 8.09 
Are you on Windows XP ??
What is your windows player version ?
Cheers
Arkedo  [kehittäjä] 5. loka, 2012 8.36 
Hi, Arkedo here.
Could you try to force "Stereo" in this windows pannel ?
http://www.thelifedigital.com/wp-content/uploads/2009/01/windows-7-audigy-speaker-settings.jpg
Maybe it could help.
Best regards,

The Arkedo Team.
Reion 5. loka, 2012 10.45 
Opposite problem here, no music whatsoever in the game, but I do have game sound. Using a Logitech G930 headset, and in that windows panel I only have "7.1" as an option..
OlivierJT 5. loka, 2012 11.04 
Could you try with a stereo headphone instead too ?
From the Logitech forum there was an issue with realtek and also with ATI HDMI too...

From a ATi guy :
"Have you tried disabling the enhanced graphics option in the Logitech Gaming Software?

The Enable/Disable enhanced graphics option fully delinks LGS from your 3D accelerator library, and will require a PC restart upon selecting or disabling this option."

From here :
http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/G930-Surround-sound-issue/td-p/608706

Reion : it doesn't seems like a HY! issue...

Good luck on this one... ^_^

calveras86 5. loka, 2012 14.17 
I'm running Windows XP and I have a Realtek sound card.
Reion 5. loka, 2012 14.50 
OliverJT: Tried with my old Creative Sigma's and indeed, the sound is fine now. I get both sound AND music through this headset.
Thank you!
OlivierJT 5. loka, 2012 18.18 
YEAH cool ! ^_^
Sorry about 7.1 ^_^
DoogNash 5. loka, 2012 20.11 
Same as Calveras, using XP and realtek, using headphones and I have my advanced audio properties set to desktop stereo speakers. I'll mess around with the advanced audio properties abit more
DoogNash 6. loka, 2012 5.34 
Still can't get it. :{
OlivierJT 6. loka, 2012 6.05 
Sometime on realtek Driver panel there are some stuff like enabling surround, virtual surround or that kind of optional "features"
On windows Xp, I couldn't set my speaker to 5.1, it was only 7.1 or nothing, kinda not good.
Today on many many games, Dialogs from character in game (like Dark Souls or Skyrim) I have to put the NPC on the side so I can hear them. It is annoying. When I face them my front speaker doesn't "work"
I don't know how to solve this too.
It is the same on 7.
I don't know how HY manage the sounds but I am guessing Stereo, i will know more about this on Monday.
If you can try to disable any virtual "fake" 3d Audio

You are using what kind of audio output ? A jack,SPDIF or Digital ? (the red fiber "light" cable)
OlivierJT 6. loka, 2012 6.09 
If you are using Stero it look like you computer is set to 5.1 or 7.1 and so you are missing some speakers.
Try this :
http://youtu.be/Rnlp7Vw3f0I
And tell me what you hear, this could be interesting ^_^
OlivierJT 6. loka, 2012 6.13 
Try this too :
Go to your realteck control panel, set it to 5.1 and desactivate the speaker. Like you see in this image :
http://img507.imageshack.us/img507/9610/lowvolume.png

Works ?
Näytetään 1-15 / 36 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50