Hell Yeah! > General Discussions > Topic Details
Doctor Space Gamma Oct 3, 2012 @ 5:49pm
Fluidity Problems
Whenever I go forward in the game, it's like the game has framerate issues, or fluidity issues in its animation. It runs really well otherwise. Anybody else has this problem?
Showing 1-15 of 19 comments
< >
Jusola Oct 3, 2012 @ 6:28pm 
Yea same here. trying to find a custom config file or anything to try to find the problem. no luck yet
Doctor Space Gamma Oct 3, 2012 @ 6:33pm 
You think it's anything to do with the configuration we've chosen? Tried to lower the resolution or something? I dunno if it'll help, but still, keep me posted please.
IgnisLupus ☂ Oct 3, 2012 @ 7:14pm 
Same problem here :( .
Doctor Space Gamma Oct 3, 2012 @ 7:14pm 
So it's a common problem then. Anybody with this problem please try and help?
Jusola Oct 3, 2012 @ 7:30pm 
im just guessing i know that there issome games have "hidden" options in the setting, that you normaly wud not turn of or change. tryd to find something like that. thp changeing the res. did not change anything. updateing the grafic card did not help. soo yea. kinda stuck right now. hope someone with the same problem know what to do!
MechanicalFerret Oct 3, 2012 @ 7:36pm 
Getting the same problem right now, tried messing with the resolution and re-installing the game with no luck.

Currently I am trying to play on my laptop that has an Intel HD 3000 graphics card not sure if that has anything to do with it.
IgnisLupus ☂ Oct 3, 2012 @ 7:39pm 
Thats weird ... I switched from my TV to my PC-Monitor and now it runs smooth. TV is HDMI and PC DVI (Both 1080P)
IgnisLupus ☂ Oct 3, 2012 @ 7:43pm 
Maybe the graphic card doesn't wake up
MechanicalFerret Oct 3, 2012 @ 7:45pm 
I just plugged it into my VGA TV that is 1280x720 resolution and it runs smoothly however it doesn't run smoothly on my laptop's normal 1366x768 resolution
OlivierJT Oct 4, 2012 @ 3:59am 
From what I read it has to do with compatibility problem with your graphic card and XNA, (not directly related to Heall Yeah)
Intel HD 3000 is a "fake" graphic card...
I found this for you guys :
http://www.xnawiki.com/index.php?title=Graphics_card_compatibility

Arilzu Oct 4, 2012 @ 9:42am 
I got it with 1366x768, I changed it to 1024x760 [or something like that] and it runs smooth.
OlivierJT Oct 4, 2012 @ 9:51am 
Yeah aspect ratio is not the same.. some strange resolution you got there (1366x768)
Weird aspect ratio is just... weird on the video card performance.
Pixels like it square too, hehe
Jusola Oct 5, 2012 @ 7:00pm 
Originally posted by Cal:
I got it with 1366x768, I changed it to 1024x760 [or something like that] and it runs smooth.

i run it in the same res. but still the same problem :/
phil1450 Oct 5, 2012 @ 7:38pm 
I had to force VSYNC through the NVIDIA control panel. Works flawlessly now!
Jusola Oct 5, 2012 @ 8:13pm 
Originally posted by phil1450:
I had to force VSYNC through the NVIDIA control panel. Works flawlessly now!
tryd it did not work on my ATI card :/
Showing 1-15 of 19 comments
< >
Per page: 15 30 50