Babel Rising > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Southern Xross 4 set 2012, ore 20:51
Mission 5
My game stopped working once I reached the fifth mission. Did this happen to anyone else and if you how did you fix it?
Visualizzazione di 1-15 commenti su 15
< >
Cheribakef 5 set 2012, ore 0:14 
I have the same Problem and couldn't find a way to fix it. What kind of PC are u using?
Schwedisch_fisch 7 set 2012, ore 16:22 
yepp its the games fault
Southern Xross 7 set 2012, ore 19:02 
So we just need to wati for a patch then and I'm using a Toshiba.
Skallko™✔☆ 13 set 2012, ore 8:22 
I also have a problem because if the workers in the game want to build the tower lacks the texture that the employees can see them up so I just float
Jedi Order 14 set 2012, ore 5:07 
so...how long til the patch comes?
Southern Xross 14 set 2012, ore 21:20 
i don't think they are even making one. we should all email them about this and then they might.
Zed(CZ) 19 set 2012, ore 6:49 
Yepp, I have the same problem with the textures and in the 5th mission the game stucks and fails. I have MSI GT60
I ♥ Tarrasque 30 set 2012, ore 4:09 
Yeah, the people floating is really annoying. I've not played the 5th mission, but is that the one where the wind power is introduced?
On survival mode choosing wind makes the game crash, so it's probably a fault with the power rather than the actual mission.
darkredstorm 9 ott 2012, ore 13:10 
same thing happened for me. Im using a Lenovo G570
darkredstorm 9 ott 2012, ore 13:10 
they need to give us our money back. how do we email them?
SmilingSatyr 9 ott 2012, ore 16:48 
I have the same problem, and it does seem to be a problem with the wind set of powers. I was having fun with the game and I just want the game to work. If they don't fix it, yeah, a refund would be nice.
Ultima modifica da SmilingSatyr; 9 ott 2012, ore 16:49
Koko Sabre *Scruffy* 10 ott 2012, ore 0:56 
Well the problem is with Wind power.It makes the game crash so as far as you dont pick it you wont have problems with crashes...about floating problem...i still didnt notice it.
Zed(CZ) 12 ott 2012, ore 11:50 
I think thath I have found a solution. I had the same problem as every body here. So i tried on my MSI GT60 manualy turn of the INTEL graphic car on ivy bridge and turn on the NVIDIA (did this in the NVIDIA setup). And it works !!! The builders stop floating and now I see the whole tower and even now I can play the 5 mission.So SUPER !!! Try it !
Bl00DUNITY-[AC] 13 nov 2012, ore 11:07 
i cant use wind and i dont see the tower if i play, pleas help me to solve this problem. In easy words so i can understand it!
Biafra 2 gen 2013, ore 16:02 
Messaggio originale di Zed(CZ):
I think thath I have found a solution. I had the same problem as every body here. So i tried on my MSI GT60 manualy turn of the INTEL graphic car on ivy bridge and turn on the NVIDIA (did this in the NVIDIA setup). And it works !!! The builders stop floating and now I see the whole tower and even now I can play the 5 mission.So SUPER !!! Try it !

It worked for me.
Visualizzazione di 1-15 commenti su 15
< >
Per pagina: 15 30 50