Osaka 2012 10 月 9 @ 10:15上午
Crashing?
I've just bought this and it seems to be crashing hard a lot of the time. Is it just me?
顯示 1-12,共 12 則回應
< >
Ledow 2012 10 月 9 @ 10:52上午 
Apparently so. I've not had it crash yet.
Osaka 2012 10 月 9 @ 11:13上午 
Seems it was my Asus Xonar soundcard causing it, removed that ♥♥♥♥♥ and it's working fine on my onboard sound.
Zerosan 2012 10 月 9 @ 11:39上午 
Isn't changing your default audio output device enough as a workaround?
SilentBugler 2012 10 月 9 @ 3:25下午 
I have a Xonar DX card and had a crash with that EAX emulation thing turned on along with 8 channel input mode. Turned off the emulation and turned down channels to stereo and it works great, no problems so far.
Branthog 2012 10 月 9 @ 10:57下午 
I run into a similar problem. It just freezes and then crashes after a few minutes. I can just launch the game. Let it sit there through the intro music and everything without touching a button. And eventually the screen will black out and it'll hang. No ASUS Xonar. Just the default on-board audio with the ASUS P8Z77-WS. Really frustrating as I was looking forward to this!
thejokeriswild 2012 10 月 10 @ 1:38上午 
Have you tried blowing on the cartridge?
☆☆☆ Botcher ☆☆☆ 2012 10 月 10 @ 9:04上午 
IF u have Asus Xonar turn the GX DSP mode off.
Fortyseven 2012 10 月 11 @ 2:12下午 
Xonar here as well. Thanks guys, I'll try this.
KyrenCross 2012 10 月 14 @ 2:34上午 
Same here Xonar D2X, but mine crashes then this loud annoying looping sound keeps playing in the background when the game crashes and I can't seem to stop it unless I restart my PC.

I tried all kinds of driver version even the community made one and it still happens.
Anyone got any tips to shut off the loud sound loop without restarting my PC? I tried disabling the device but when I re-enable it, it's still there.
KyrenCross 2012 11 月 9 @ 1:39上午 
Any update on the annoying sound after crashing? Tried setting my sound setup to basic yet it still crashes and I get the annoying sound and I can't seem to stop it without a PC restart.
bripro  [開發人員] 2012 11 月 10 @ 10:46上午 
Which version are you using? v1.06 should have fixed sound card related issues.
Timmy Slim 2013 01 月 6 @ 1:24下午 
Up! I ran into the same problem, and I also Asus Xonar!
HELP PLEASE!
顯示 1-12,共 12 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 2012 10 月 9 @ 10:15上午
回覆: 12