Retro City Rampage™ > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Joker Mole 11 gen 2013, ore 9:34
Game crash every time, about 1 min in
I get in the car and start driving and in about 10 seconds or less the game crashes:

http://i.imgur.com/wA0xw.png

It then comes back and appears to still be running, but freezes up for a few seconds every few seconds, which pretty much renders the game unplayable.

Anyone else have this or have any idea?

I'm on Windows 7 64 bit with GTX660Ti, 16 gig ram, i7 processor.


edit: google says this is related to asus sound and other people have had crashes in certain games with it and there's a list of things to try so I'll try it out tomorrow. Need to sleep now.
Ultima modifica da Joker Mole; 11 gen 2013, ore 9:36
Visualizzazione di 1-5 commenti su 5
< >
Timmy Slim 11 gen 2013, ore 23:19 
I read the forums - there are people who complain about the same problem and it is connected with the possible Asus Xonar.
I have the same problem. Let's write to technical support, official support is silent = (
Joker Mole 12 gen 2013, ore 0:52 
I turned GX off in the Xonar DGX Audio Center app and it doesn't crash now. It's a shame that we have to put up with a sub-optimal sound experience though.
Timmy Slim 12 gen 2013, ore 13:19 
Its work - thank you!

Ultima modifica da Timmy Slim; 12 gen 2013, ore 13:45
knifebunny 18 mar 2013, ore 7:57 
this resolved the issue for me also
iNsaNe 25 giu 2013, ore 11:24 
it works for me too! tnx! damn xonar
Visualizzazione di 1-5 commenti su 5
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 11 gen 2013, ore 9:34
Messaggi: 5