yellowblanka Aug 12 @ 5:26pm
Any update on audio bug(s)?
I'm still getting that aggravating extremely LOUD drumroll thrumming like a sound effect caught in a loop when around most traffic. Seeing as there's a LOT of traffic in this game I either have to grit my teeth or mute the audio. This occurs with both the onboard Realtek audio and my G930 headset, two seperate audio devices (the headset is USB) that use seperate audio drivers so I'm inclined to think it's a bug in the audio code. It's most definitely an issue with sound effects as if I mute the sound effects I do not have the same issue with just the music playing. There's also the issue of the game audio being BLASTINGLY loud when you boot into the menu requiring you to go into the sound options and adjust music/sound volume down then up for it to return to the proper volume. I have not had audio issues with any of the other many games (both AAA and indie) that I play. I really enjoy the gameplay, but this issue is seriously hampering my enjoyment. Needless to say, I have tried numerous troubleshooting methods in an attempt to solve this, to no avail. Thank you in advance for any help.
Last edited by yellowblanka; Aug 13 @ 10:07am
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Herr Gamer Aug 27 @ 3:43am 
Same here...
yellowblanka Aug 27 @ 11:54am 
Originally posted by Herr Gamer GiB:
Same here...

Good to hear I'm not the only one, but it would be nice to get a developer response either acknowledging the issue or with some other possible troubleshooting tips.
Last edited by yellowblanka; Aug 27 @ 11:54am
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Per page: 15 30 50