Tomb Raider > Allmänna diskussioner > Ämnesdetaljer
Supreme Chancellor Slav 27 jul, 2013 @ 10:56am
after install lag help!!!!
My games lag after TR install, my specs meet the required,I played for 5 mins but stop because of 5fps every 3 seconds so i uninstallled it and went to play other games but i cant as the lag hits them too so now I cant play anything as the lag makes it unplayable, does anyone have this issue and how to fix this!!!!!!
Senast ändrad av Supreme Chancellor Slav; 27 jul, 2013 @ 11:01am
Visar 1-15 av 19 kommentarer
< >
GoBucks76 27 jul, 2013 @ 1:33pm 
No problem with my installation of TR on either my desktop or laptop system - what did you install the game on (cpu, gpu, amt of ram, operating system, etc..) People will be a lot more helpful if they know what you're trying to run the game on.
Supreme Chancellor Slav 27 jul, 2013 @ 2:20pm 
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Display Memory: 2669 MB
trek554 27 jul, 2013 @ 2:23pm 
what settings are you trying to run? that system is severally outdated.

maybe the card is downclocked for some reason and thats why all your games are slow. that happened to me few times with my gtx260 as after playing some games it would get stuck at 2d or low 3d clocks.
Supreme Chancellor Slav 27 jul, 2013 @ 2:34pm 
i tried on low
trek554 27 jul, 2013 @ 2:36pm 
did you try rebooting? did you look at your clockspeeds?
Supreme Chancellor Slav 27 jul, 2013 @ 2:49pm 
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
Supreme Chancellor Slav 27 jul, 2013 @ 2:49pm 
and no i did not try rebooting
trek554 27 jul, 2013 @ 3:08pm 
Ursprungligen skrivet av megaoskaru:
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
um what?


Ursprungligen skrivet av megaoskaru:
and no i did not try rebooting
well try that instead of posting now that you did not...lol
Nat3thegreat 27 jul, 2013 @ 3:30pm 
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
trek554 27 jul, 2013 @ 4:11pm 
Ursprungligen skrivet av Nat3thegreat:
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
lol what? the game and his os combined use probably 2 maybe 2.5 gb if he as some stuff running. his ram has nothing to do with his problem. and your lag has nothing to do with ram either.
[OCN]Skupples 27 jul, 2013 @ 4:14pm 
OP you need to be forcing directX9 in ALL of your games with that card.


Ursprungligen skrivet av Nat3thegreat:
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag


you need to go back to forum computer school before you start giving advice. 4 gigs of SYSTEM ram is plenty fine for his build. Also, there is no real "set" amount of ram for windows, it will utilize all of it, even if task mgr just shows ~500 being used.

The only ram that really matters in this situation is the ram on his extremely out dated 260
Supreme Chancellor Slav 28 jul, 2013 @ 2:39am 
so il try rebooting and if that doesnt work then il upgrade my card
Supreme Chancellor Slav 30 jul, 2013 @ 4:45am 
turns out i wont be able to do any of that ( i have my reasons) so im stuck as it is
Supermarine 30 jul, 2013 @ 6:50am 
You can play the game in that system. Upgrade your card drivers, and try with DirectX 9. Don't rely on pre-sets. Click the "advanced" tab and modify graphics settings one by one. Start with screen resolution.
Supreme Chancellor Slav 30 jul, 2013 @ 7:24am 
I know, but its with ALL games and i dont know what to do
Visar 1-15 av 19 kommentarer
< >
Per sida: 15 30 50
Datum skrivet: 27 jul, 2013 @ 10:56am
Inlägg: 19