Tomb Raider > 综合讨论 > 主题详情
YUNG SLAV 2013年7月27日上午10:56
after install lag help!!!!
My games lag after TR install, my specs meet the required,I played for 5 mins but stop because of 5fps every 3 seconds so i uninstallled it and went to play other games but i cant as the lag hits them too so now I cant play anything as the lag makes it unplayable, does anyone have this issue and how to fix this!!!!!!
最后由 YUNG SLAV 编辑于; 2013年7月27日上午11:01
正在显示第 1 - 15 条,共 19 条留言
< >
GoBucks76 2013年7月27日下午1:33 
No problem with my installation of TR on either my desktop or laptop system - what did you install the game on (cpu, gpu, amt of ram, operating system, etc..) People will be a lot more helpful if they know what you're trying to run the game on.
YUNG SLAV 2013年7月27日下午2:20 
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Display Memory: 2669 MB
trek554 2013年7月27日下午2:23 
what settings are you trying to run? that system is severally outdated.

maybe the card is downclocked for some reason and thats why all your games are slow. that happened to me few times with my gtx260 as after playing some games it would get stuck at 2d or low 3d clocks.
最后由 trek554 编辑于; 2013年7月27日下午2:26
YUNG SLAV 2013年7月27日下午2:34 
i tried on low
trek554 2013年7月27日下午2:36 
did you try rebooting? did you look at your clockspeeds?
YUNG SLAV 2013年7月27日下午2:49 
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
YUNG SLAV 2013年7月27日下午2:49 
and no i did not try rebooting
trek554 2013年7月27日下午3:08 
引用自 megaoskaru
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
um what?


引用自 megaoskaru
and no i did not try rebooting
well try that instead of posting now that you did not...lol
Nat3thegreat 2013年7月27日下午3:30 
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
trek554 2013年7月27日下午4:11 
引用自 Nat3thegreat
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
lol what? the game and his os combined use probably 2 maybe 2.5 gb if he as some stuff running. his ram has nothing to do with his problem. and your lag has nothing to do with ram either.
最后由 trek554 编辑于; 2013年7月27日下午4:12
[OCN]Skupples 2013年7月27日下午4:14 
OP you need to be forcing directX9 in ALL of your games with that card.


引用自 Nat3thegreat
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag


you need to go back to forum computer school before you start giving advice. 4 gigs of SYSTEM ram is plenty fine for his build. Also, there is no real "set" amount of ram for windows, it will utilize all of it, even if task mgr just shows ~500 being used.

The only ram that really matters in this situation is the ram on his extremely out dated 260
最后由 [OCN]Skupples 编辑于; 2013年7月27日下午4:16
YUNG SLAV 2013年7月28日上午2:39 
so il try rebooting and if that doesnt work then il upgrade my card
YUNG SLAV 2013年7月30日上午4:45 
turns out i wont be able to do any of that ( i have my reasons) so im stuck as it is
Supermarine 2013年7月30日上午6:50 
You can play the game in that system. Upgrade your card drivers, and try with DirectX 9. Don't rely on pre-sets. Click the "advanced" tab and modify graphics settings one by one. Start with screen resolution.
YUNG SLAV 2013年7月30日上午7:24 
I know, but its with ALL games and i dont know what to do
正在显示第 1 - 15 条,共 19 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2013年7月27日上午10:56
帖子数: 19