Tomb Raider

Tomb Raider

Vis statistikk:
PapaOskaru 27. juli, 2013 @ 10:56
after install lag help!!!!
My games lag after TR install, my specs meet the required,I played for 5 mins but stop because of 5fps every 3 seconds so i uninstallled it and went to play other games but i cant as the lag hits them too so now I cant play anything as the lag makes it unplayable, does anyone have this issue and how to fix this!!!!!!
Sist redigert av PapaOskaru; 27. juli, 2013 @ 11:01
< >
Viser 1-15 av 19 kommentarer
GoBucks76 27. juli, 2013 @ 13:33 
No problem with my installation of TR on either my desktop or laptop system - what did you install the game on (cpu, gpu, amt of ram, operating system, etc..) People will be a lot more helpful if they know what you're trying to run the game on.
PapaOskaru 27. juli, 2013 @ 14:20 
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Display Memory: 2669 MB
trek554 27. juli, 2013 @ 14:23 
what settings are you trying to run? that system is severally outdated.

maybe the card is downclocked for some reason and thats why all your games are slow. that happened to me few times with my gtx260 as after playing some games it would get stuck at 2d or low 3d clocks.
Sist redigert av trek554; 27. juli, 2013 @ 14:26
PapaOskaru 27. juli, 2013 @ 14:34 
i tried on low
trek554 27. juli, 2013 @ 14:36 
did you try rebooting? did you look at your clockspeeds?
PapaOskaru 27. juli, 2013 @ 14:49 
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
PapaOskaru 27. juli, 2013 @ 14:49 
and no i did not try rebooting
trek554 27. juli, 2013 @ 15:08 
Opprinnelig skrevet av megaoskaru:
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
um what?


Opprinnelig skrevet av megaoskaru:
and no i did not try rebooting
well try that instead of posting now that you did not...lol
Nat3thegreat 27. juli, 2013 @ 15:30 
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
trek554 27. juli, 2013 @ 16:11 
Opprinnelig skrevet av Nat3thegreat:
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
lol what? the game and his os combined use probably 2 maybe 2.5 gb if he as some stuff running. his ram has nothing to do with his problem. and your lag has nothing to do with ram either.
Sist redigert av trek554; 27. juli, 2013 @ 16:12
[OCN]Skupples 27. juli, 2013 @ 16:14 
OP you need to be forcing directX9 in ALL of your games with that card.


Opprinnelig skrevet av Nat3thegreat:
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag


you need to go back to forum computer school before you start giving advice. 4 gigs of SYSTEM ram is plenty fine for his build. Also, there is no real "set" amount of ram for windows, it will utilize all of it, even if task mgr just shows ~500 being used.

The only ram that really matters in this situation is the ram on his extremely out dated 260
Sist redigert av [OCN]Skupples; 27. juli, 2013 @ 16:16
PapaOskaru 28. juli, 2013 @ 2:39 
so il try rebooting and if that doesnt work then il upgrade my card
PapaOskaru 30. juli, 2013 @ 4:45 
turns out i wont be able to do any of that ( i have my reasons) so im stuck as it is
Supermarine 30. juli, 2013 @ 6:50 
You can play the game in that system. Upgrade your card drivers, and try with DirectX 9. Don't rely on pre-sets. Click the "advanced" tab and modify graphics settings one by one. Start with screen resolution.
PapaOskaru 30. juli, 2013 @ 7:24 
I know, but its with ALL games and i dont know what to do
< >
Viser 1-15 av 19 kommentarer
Per side: 15 30 50

Dato lagt ut: 27. juli, 2013 @ 10:56
Innlegg: 19