Tomb Raider > 일반 토론 > 제목 정보
megaoskaru 2013년 7월 27일 오전 10시 56분
after install lag help!!!!
My games lag after TR install, my specs meet the required,I played for 5 mins but stop because of 5fps every 3 seconds so i uninstallled it and went to play other games but i cant as the lag hits them too so now I cant play anything as the lag makes it unplayable, does anyone have this issue and how to fix this!!!!!!
megaoskaru님이 마지막으로 수정; 2013년 7월 27일 오전 11시 01분
19개 중 1-15 표시중
< >
GoBucks76 2013년 7월 27일 오후 1시 33분 
No problem with my installation of TR on either my desktop or laptop system - what did you install the game on (cpu, gpu, amt of ram, operating system, etc..) People will be a lot more helpful if they know what you're trying to run the game on.
megaoskaru 2013년 7월 27일 오후 2시 20분 
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Display Memory: 2669 MB
trek554 2013년 7월 27일 오후 2시 23분 
what settings are you trying to run? that system is severally outdated.

maybe the card is downclocked for some reason and thats why all your games are slow. that happened to me few times with my gtx260 as after playing some games it would get stuck at 2d or low 3d clocks.
trek554님이 마지막으로 수정; 2013년 7월 27일 오후 2시 26분
megaoskaru 2013년 7월 27일 오후 2시 34분 
i tried on low
trek554 2013년 7월 27일 오후 2시 36분 
did you try rebooting? did you look at your clockspeeds?
megaoskaru 2013년 7월 27일 오후 2시 49분 
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
megaoskaru 2013년 7월 27일 오후 2시 49분 
and no i did not try rebooting
trek554 2013년 7월 27일 오후 3시 08분 
megaoskaru님이 먼저 게시:
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
um what?


megaoskaru님이 먼저 게시:
and no i did not try rebooting
well try that instead of posting now that you did not...lol
Nat3thegreat 2013년 7월 27일 오후 3시 30분 
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
trek554 2013년 7월 27일 오후 4시 11분 
Nat3thegreat님이 먼저 게시:
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
lol what? the game and his os combined use probably 2 maybe 2.5 gb if he as some stuff running. his ram has nothing to do with his problem. and your lag has nothing to do with ram either.
trek554님이 마지막으로 수정; 2013년 7월 27일 오후 4시 12분
[OCN]Skupples 2013년 7월 27일 오후 4시 14분 
OP you need to be forcing directX9 in ALL of your games with that card.


Nat3thegreat님이 먼저 게시:
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag


you need to go back to forum computer school before you start giving advice. 4 gigs of SYSTEM ram is plenty fine for his build. Also, there is no real "set" amount of ram for windows, it will utilize all of it, even if task mgr just shows ~500 being used.

The only ram that really matters in this situation is the ram on his extremely out dated 260
[OCN]Skupples님이 마지막으로 수정; 2013년 7월 27일 오후 4시 16분
megaoskaru 2013년 7월 28일 오전 2시 39분 
so il try rebooting and if that doesnt work then il upgrade my card
megaoskaru 2013년 7월 30일 오전 4시 45분 
turns out i wont be able to do any of that ( i have my reasons) so im stuck as it is
Supermarine 2013년 7월 30일 오전 6시 50분 
You can play the game in that system. Upgrade your card drivers, and try with DirectX 9. Don't rely on pre-sets. Click the "advanced" tab and modify graphics settings one by one. Start with screen resolution.
megaoskaru 2013년 7월 30일 오전 7시 24분 
I know, but its with ALL games and i dont know what to do
19개 중 1-15 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 7월 27일 오전 10시 56분
게시글: 19