Tomb Raider > - Discussions générales > Détails du sujet
YUNG SLAV 27 juil 2013 à 10h56
after install lag help!!!!
My games lag after TR install, my specs meet the required,I played for 5 mins but stop because of 5fps every 3 seconds so i uninstallled it and went to play other games but i cant as the lag hits them too so now I cant play anything as the lag makes it unplayable, does anyone have this issue and how to fix this!!!!!!
Dernière modification de YUNG SLAV; 27 juil 2013 à 11h01
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
GoBucks76 27 juil 2013 à 13h33 
No problem with my installation of TR on either my desktop or laptop system - what did you install the game on (cpu, gpu, amt of ram, operating system, etc..) People will be a lot more helpful if they know what you're trying to run the game on.
YUNG SLAV 27 juil 2013 à 14h20 
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Display Memory: 2669 MB
trek554 27 juil 2013 à 14h23 
what settings are you trying to run? that system is severally outdated.

maybe the card is downclocked for some reason and thats why all your games are slow. that happened to me few times with my gtx260 as after playing some games it would get stuck at 2d or low 3d clocks.
Dernière modification de trek554; 27 juil 2013 à 14h26
YUNG SLAV 27 juil 2013 à 14h34 
i tried on low
trek554 27 juil 2013 à 14h36 
did you try rebooting? did you look at your clockspeeds?
YUNG SLAV 27 juil 2013 à 14h49 
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
YUNG SLAV 27 juil 2013 à 14h49 
and no i did not try rebooting
trek554 27 juil 2013 à 15h08 
megaoskaru a écrit :
when i tried finding out my clockspeed from what i know i got : 3000 (0xBB8)
um what?


megaoskaru a écrit :
and no i did not try rebooting
well try that instead of posting now that you did not...lol
Nat3thegreat 27 juil 2013 à 15h30 
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
trek554 27 juil 2013 à 16h11 
Nat3thegreat a écrit :
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag
lol what? the game and his os combined use probably 2 maybe 2.5 gb if he as some stuff running. his ram has nothing to do with his problem. and your lag has nothing to do with ram either.
Dernière modification de trek554; 27 juil 2013 à 16h12
[OCN]Skupples 27 juil 2013 à 16h14 
OP you need to be forcing directX9 in ALL of your games with that card.


Nat3thegreat a écrit :
proble the RAM because the OS uses 512mb of the RAM and you only have 4gb so there for you only have 3.5 and i have 8gb and it runs ok lil lag


you need to go back to forum computer school before you start giving advice. 4 gigs of SYSTEM ram is plenty fine for his build. Also, there is no real "set" amount of ram for windows, it will utilize all of it, even if task mgr just shows ~500 being used.

The only ram that really matters in this situation is the ram on his extremely out dated 260
Dernière modification de [OCN]Skupples; 27 juil 2013 à 16h16
YUNG SLAV 28 juil 2013 à 2h39 
so il try rebooting and if that doesnt work then il upgrade my card
YUNG SLAV 30 juil 2013 à 4h45 
turns out i wont be able to do any of that ( i have my reasons) so im stuck as it is
Supermarine 30 juil 2013 à 6h50 
You can play the game in that system. Upgrade your card drivers, and try with DirectX 9. Don't rely on pre-sets. Click the "advanced" tab and modify graphics settings one by one. Start with screen resolution.
YUNG SLAV 30 juil 2013 à 7h24 
I know, but its with ALL games and i dont know what to do
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 19
< >
Par page : 15 30 50