Tomb Raider > General Discussions > Topic Details
Killa'Uschi Jun 11, 2013 @ 11:28am
Catalyst Driver Problem with Windows 7
My driver keeps dying befor the game starts...after 6-7 tryes it works...but every time I start new...it ♥♥♥♥s up.
Showing 1-7 of 7 comments
< >
GoBucks76 Jun 11, 2013 @ 1:28pm 
Check for the latest Catalyst driver - I've run the game with no issues on my AMD HD 6870 graphics card. I've also run it on my laptop (although at lower settings) on a 2-year old ASUS laptop with a Radeon HD 6370M gpu.

If you continue to have issues post te details of your system (cpu, gpu, amt of ram, operating system, laptop or desktop, etc...) It will help people responding to you by giving them more information...
Drevin Jun 12, 2013 @ 7:46am 
I had no problems playing this game with an HD7850, Win7 64bit, Catalyst 13.1.
Thumbcramp Jun 12, 2013 @ 7:48am 
13.1????
Dude, go get 13.5 beta, or at least 13.4.

OP, Cata works just fine, it's something on your end. As GOBuck suggested, your specs would be helpful.
Last edited by Thumbcramp; Jun 12, 2013 @ 7:50am
Killa'Uschi Jun 13, 2013 @ 1:40am 
I have 13.4 and all windows updates...the problem started 10 days ago...never had a prob before
Killa'Uschi Jun 13, 2013 @ 1:40am 
oh yes, I have the 4800
GoBucks76 Jun 13, 2013 @ 6:25am 
You might want to uninstall the drivers and then re-install them - perhaps you have an installation issue. I would download a fresh copy of the 13.1 drivers first - try those and then the 13.4 beta drivers if you're still having issues. Be sure to reboot the system after each installation...
Thumbcramp Jun 13, 2013 @ 1:56pm 
Originally posted by Ravenboardz:
I have 13.4 and all windows updates...the problem started 10 days ago...never had a prob before
Well it's not cata. I havn't had one issue what so ever with Tombraider with cata 13.5 beta, and 7870 Myst.
Showing 1-7 of 7 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jun 11, 2013 @ 11:28am
Posts: 7