Tomb Raider > General Discussions > Topic Details
demyxx Mar 6, 2013 @ 12:40pm
Guys with nvidia gtx 6xx!! install 310.90 drivers!!!
It's work with my gtx 660 ti..
all on high !
Showing 1-15 of 21 comments
< >
spokenwordd Mar 6, 2013 @ 1:01pm 
I'm running 314.07 drivers with my settings on Ultimate (TressFX hair on by default) and it's running without any issues except 2 crashes in the first 5 mins of the game. I've been playing for 9 total hours of game time now.

Side note I did cut Tessalation off after those early crashes and it has not been a problem since. Have not tried cutting it back on figuring it ain't broke don't fix it so I can't blame Tesselation just figured it was a likely start point. Seemed to work.

Win 8 Pro x64, GTX 660 Ti, 16 GB RAM, i5 3570k
Last edited by spokenwordd; Mar 6, 2013 @ 1:01pm
BIOCRY Mar 6, 2013 @ 1:08pm 
Yep, same here 660Ti all on Max no crashes!
pmoore9 Mar 6, 2013 @ 1:54pm 
how do i install it :P
Stexred Mar 6, 2013 @ 2:08pm 
since i copied the game profile from hitman absolution into the tomraider profile my game didnt crash anymore

but i have also disabled exlusive fullscreen
and disabled shadows
disabled tesselation
anisotropic 4*
hair quality on normal

no crashes today in 5 hours continious playtime
ExistentialEgg Mar 6, 2013 @ 2:20pm 
Still crashes for me. I did a clean install of the 310 driver for my 660Ti and when I try to access the campfire where you first unlock fast travel the game freezes. It goes into the menu to explain the fast travel system and hangs up. I can't Ctrl Alt Delete and have to manually power off my computer (I shudder everytime I have to do that).

I had tessellation off and tressfx off. I've tried several different options and drivers, it crashes everytime at that fast travel campfire.
Doing Chores. Mar 6, 2013 @ 3:02pm 
Originally posted by ExistentialEgg:
Still crashes for me. I did a clean install of the 310 driver for my 660Ti and when I try to access the campfire where you first unlock fast travel the game freezes. It goes into the menu to explain the fast travel system and hangs up. I can't Ctrl Alt Delete and have to manually power off my computer (I shudder everytime I have to do that).

I had tessellation off and tressfx off. I've tried several different options and drivers, it crashes everytime at that fast travel campfire.

Same thing happens to me. Exact same scene aswell. 310.9 drivers on 2 660Ti's.
i_nils_i Mar 6, 2013 @ 3:10pm 
Already tried..
Didnt work for me though. :/
(GTX660)
Last edited by i_nils_i; Mar 6, 2013 @ 3:11pm
Master Race Member #42 Mar 6, 2013 @ 3:12pm 
I just turned of vsyc, everthing else maxed out and not a crash since.
Gregory Mar 6, 2013 @ 3:13pm 
Theres a new driver that will come and a patch that both of those things will fix tons of issues.Im not going back to 310.90.Rolling for more than 3 drivers back isnt my kind of thing.
ExistentialEgg Mar 6, 2013 @ 3:13pm 
Originally posted by raiderhaterssuck:
Same thing happens to me. Exact same scene aswell. 310.9 drivers on 2 660Ti's.

That actually makes me feel a little bit relieved. It sucks for us but at least we both have the exact same problem.
Emily Rose Mar 6, 2013 @ 3:18pm 
where the link for them driver patch ?
packy17 Mar 6, 2013 @ 3:25pm 
Just bought the game today, zero crashes through almost 5 hours. My hardware/settings:

i7 3770K
32GB RAM 1600
GTX 660Ti (With 314.14 beta drivers)

Tesellation off
TressFX off

Everything else maxed. I was worried about the stability because of everything I've read about nvidia cards not liking this game, but everything has been smooth for me so far.
I/JG53_Jaguar Mar 6, 2013 @ 3:30pm 
I have i7 3770K CPU, 16GB of DD3 and ASUS 670GTX DirectCU II 2GB of ram. The game runs very fast at 1920x1200 with everything maxed out, including TressFX (except AA, as I don't like to use it), I'm running 314.07 driver and the game crashes every few minutes so I'm so sick of it. I'm not rolling back the driver for one game. I'm going to wait either nVidia releases new WHQL driver or the game gets patched....

UPDATE: Well after disabling Tessalation, game runs just fine...
Last edited by I/JG53_Jaguar; Mar 6, 2013 @ 4:40pm
sweetlife2live Mar 6, 2013 @ 3:33pm 
Originally posted by de_Myxx:
It's work with my gtx 660 ti..
all on high !
sweetlife2live Mar 6, 2013 @ 3:35pm 
only the one issue when she gets out of the cave. Turned it just on ultra until she gets to the next scene and climbs the plane . I turned on ultimate again and no issues.
Showing 1-15 of 21 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 6, 2013 @ 12:40pm
Posts: 21