TheDeadBread Nov 20, 2012 @ 7:01pm
Major FPS drop during in-game Cutscenes...
Yet after the cutscene is over the game plays perfectly? Is anyone else having this issue?
Showing 1-12 of 12 comments
< >
Dreossk Nov 20, 2012 @ 7:13pm 
Yep and when opening doors/entering elevators too. Looks like a loading issue and I hope it will be fixed soon.
Gutoap Nov 20, 2012 @ 7:17pm 
Yeah bro, I was having problem with this as well. But I read that we could fix this by turning it down or completely off the MSAA option on Display in-game. This fixed the problem completely for me. Hope it helps you too. [=
Tanjoo Nov 20, 2012 @ 7:32pm 
Omfg! thanks for that tip on the MSAA! Now I have no lag at all and I can go ultra on my graphics with no lag!~!!! THANKS BUDDY!
Dreossk Nov 20, 2012 @ 7:34pm 
I'll try that thanks!
TheDeadBread Nov 20, 2012 @ 7:36pm 
I'll see if this helps me as well, thanks in advance!
Gutoap Nov 20, 2012 @ 7:38pm 
No problem! I'm glad I helped you guys as well! o/
HI-CHEW® Nov 20, 2012 @ 7:51pm 
Originally posted by Gargamel:
Yeah bro, I was having problem with this as well. But I read that we could fix this by turning it down or completely off the MSAA option on Display in-game. This fixed the problem completely for me. Hope it helps you too. []

turing what down exactly? what is MSAA?
{SuN} Scapegoat4~♪ Nov 20, 2012 @ 7:54pm 
Yayz welp I'll be waiting for a patch. Off to Youtube... again.
Tanjoo Nov 20, 2012 @ 11:31pm 
MSAA is not in the graphics menu, its in the display options in the game.
TheDeadBread Nov 21, 2012 @ 12:27am 
I can confirm that this solved my issues, thank you.
Loisos Selznick May 25, 2013 @ 9:01am 
Lowering MSAA or turning it off helpt rising the FPS!
DiscipleKnight May 25, 2013 @ 10:30pm 
still got lag i think my processor is bottlenecking
Showing 1-12 of 12 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Nov 20, 2012 @ 7:01pm
Posts: 12