Versace Mane Dec 14, 2012 @ 6:03pm
Very Low FPS with High End PC
Hello everyone,
I'm having an issue. I'm running Black Ops 2 and I'm getting extreamly low frames. I'm getting about 20-40 when looking at the action and 90 when looking at the sky. I turn everything to low and the problem still perists. I recently upgraded the hard drive, but I'm sure I have all the proper drivers. This problem is with multiplayer, zombies, and singleplayer.
My pc specs are:
AMD FX-8120 stock everything
8GB Corsair Vengence Blue 1600MHz
Sapphire Radeon HD 6950 2GB OC Edition
Vertex 4 128GB boot and game drive
Showing 1-15 of 27 comments
< >
Versace Mane Dec 14, 2012 @ 6:05pm 
Forgot to mention my FPS is set to unlimited.
Please Help!
[3rc] Jeruzalem Dec 14, 2012 @ 6:07pm 
its this small update they gave this game in the last 4 hours or so. it seems to have altered some files that are connected with connection probabilities, so i guess they have tried to fix the connection errors, tho i do admit, ever since this small update, im starting to get screen lags more often, especially during fire fights this is annoying.
ShadowMaster64 Dec 14, 2012 @ 6:43pm 
Turn the sync every frame if you have it turned on it was giving me 20-40 so i turned it off and now i get + 200
Versace Mane Dec 14, 2012 @ 8:30pm 
Syne frame is off
BoPacker Dec 14, 2012 @ 10:11pm 
Antialiasing off? Video drivers updated through steam? Game cache integrity verified?
Last edited by BoPacker; Dec 14, 2012 @ 10:11pm
mat Dec 15, 2012 @ 1:28am 
I have the same problem:
Windows 7, 6 GB RAM, GeForce GT 520, Processor: 3.06 GHz
FPS in menu: 20
FPS in game: sky: 60, action: 20...
vsync is off, antialiasing off and other aliasing ♥♥♥♥♥ off...
black ops 1 menu 20 fps, game some more... + mouse lag...
black ops 1 multi - menu no mouse lag, game mouse lag... + low fps
black ops 2 - menu no mouse lag, game mouse lag... etc etc
Last edited by mat; Dec 15, 2012 @ 1:28am
Bogdan Dec 15, 2012 @ 3:55am 
DO NOT USE UNLIMITED FPS! Change the FPS manually to 60 or 90. I have the same problem with slow image.
Versace Mane Dec 15, 2012 @ 8:11pm 
I set it to 90 FPS it didn't work. WTF. I was able to run MW3 flawlessly. Please anyone HELP!
Satoru Dec 15, 2012 @ 9:17pm 
Have you updated your motherboard BIOS ?
TheSh@dow Dec 16, 2012 @ 12:09am 
Originally posted by Vadymgl:
I set it to 90 FPS it didn't work. WTF. I was able to run MW3 flawlessly. Please anyone HELP!
are you running Windows 7 with the AMD FX patches ?http://www.techpowerup.com/158534/New-Windows-7-Bulldozer-Patches-Available..html?cp=2
Versace Mane Dec 16, 2012 @ 11:26am 
Tried the patch, didn't work gonna update the Bios right now. Hope you're right, but thanks anyway. Keep posting if you have anymore suggestions.
TheSh@dow Dec 16, 2012 @ 11:04pm 
Originally posted by Vadymgl:
Tried the patch, didn't work gonna update the Bios right now. Hope you're right, but thanks anyway. Keep posting if you have anymore suggestions.
Other things you could try:
Update to beta video card drivers (12.11 beta i think).
Run from commandline "sfc /scannow" without quotes.
Check for bad memory --> Run "Windows Memory Diagnostic" from control panel.

If that doesn't help then not sure why you are having fps problems as i have a AMD FX-8150, nVidia 680 (with newest beta drivers), 16GB DDR3 1600Mhz & OCZ Vertex 2 120GB SSD and running without fps problems.
btw on Windows 8 x64
The Real DJH Dec 17, 2012 @ 3:59pm 
One thing that helps me run this game is setting the priority of the task to above average in task manager.
Versace Mane Dec 17, 2012 @ 4:10pm 
The BIOS update worked, but Gigabyte still won't fix the audio bug blue screen: 0x00000101. Going through the other BIOSs to see if there's one that fixes the lag without the bug.
Versace Mane Dec 17, 2012 @ 4:53pm 
So here's what's up. I'm blamming the wrong people it's definitly my BIOS. I have a Gigabyte 990FXA-UD3. When I updated to the latest BIOS, F9, and play the game the frames are good but then the sound goes out and soon follows the blue screen with this error. ***STOP 0x00000101 (0x0000000000000019, 0x0000000000000000, 0xFFFFF88002F65180, 0x00000000000002). If anyone can help solve this please do. Even if it means spending money on a sound card. Thank you.
Showing 1-15 of 27 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Dec 14, 2012 @ 6:03pm
Posts: 27