Whisper May 31, 2013 @ 10:59pm
Adding titles makes ggradient glitch
So I import an .avi file with my gaming process recorded. I add sound tracks and start adding titles for some moments. BUT adding titles creates some weird glitch - when I playback the video, some gradient blinks here and there. If I export some short range, this gradient appears when title starts and ends. What's the matter with this?
Screenshot: http://img835.imageshack.us/img835/9098/screenshotmagixmovieedi.jpg

I would've written to MAGIX' support, but to do that I need to register my product with serial number, which can't be found anywhere. How stupid is that?

I regret buying this program, though it seemed to be very nice when I tried the demo. Glitch with titles... This is ridiculous.
Showing 1-2 of 2 comments
< >
ShadowDancer  [developer] Jun 3, 2013 @ 3:47am 
To register the software you simply need to go to Help - Online Registration. Click Yes to register for the coupon and follow the instructions. There is no need for a serial number with the STEAM version.

I haven't seen a glitch like that before, I would recommend to raise a ticket with support and send some source material in to test. If you export without a title object, I assume that it works OK?
Whisper Jun 3, 2013 @ 9:29am 
Thanks for letting me know about the online registration.

No, the gradient appears even if I export a range without titles, or even if I delete all titles and export again. It appears here and there at random moments. I've reinstalled the program and it didn't help.

Ok, I guess I will have to send my project files (both video and .mvp), including my hardware specs to support team. Thanks again.
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Per page: 15 30 50