Sideway > General Discussions > Topic Details
Naaloq Feb 23, 2013 @ 4:11pm
Objects not rendering properly.
Does anyone have a fix for some of the 3d objects not rendering properly? Im only on the first stage, and i can see cars driving around in the background being rendered in the foreground, and boxes that i can push and pull around are invisible. Im having a hard time getting into contact with the dev team about it, so im posting this here, even if it makes it seem like the game is bad. Sorry, devs.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Gintoki Feb 5 @ 1:50am 
Originally posted by Naaloq:
Does anyone have a fix for some of the 3d objects not rendering properly? Im only on the first stage, and i can see cars driving around in the background being rendered in the foreground, and boxes that i can push and pull around are invisible. Im having a hard time getting into contact with the dev team about it, so im posting this here, even if it makes it seem like the game is bad. Sorry, devs.

Having exactly the same problem. Please fix this!
Fire Blanks Feb 15 @ 7:28am 
Same here, also the boxes that you are supposed to move and jump on are invisible!
iEatPuppies Mar 6 @ 3:03am 
I also have the same problem
iEatPuppies Mar 8 @ 2:13am 
Hey guys, I found the answer in this forum : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2260113

According to the forum:

"we discovered that forcing Antialiasing on Sideway causes rendering issues. Disabling Antialiasing fixed it. "
Naaloq Mar 9 @ 7:37pm 
Yeah, its seems like youre right. I reinstalled and it looks like everything is fine now. I know for Dont Starve I had to change settings on my video cards Antialiasing, so that was probably my issue here as well. If anyone else has this issue, it is most likely this. YAY!
Gintoki Mar 10 @ 9:25am 
Originally posted by Naaloq:
Yeah, its seems like youre right. I reinstalled and it looks like everything is fine now. I know for Dont Starve I had to change settings on my video cards Antialiasing, so that was probably my issue here as well. If anyone else has this issue, it is most likely this. YAY!
Thank you for the heads up, it's appreciated! I'll try uni+installing and diasbling anti aliasing.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50