=|CsK|=Ironboundturtle 31. jan 2013 kl. 12:56pm
Worms Revolution Startup Problem
Ok, I just recently downloaded Worms Revolution and when i click "Play Game" it starts up, then it gives the all the copyright information, and then it gives a jittering Team17 logo, and then it loads the secondary loading screen momentarily and then closes with no error message or anything.

Can anyone please help?

Thank you!
Viser 1-7 af 7 kommentarer
< >
CYAN 1. feb 2013 kl. 8:50am 
I just fixed it on my brothers laptop, he had the same. He has a nvidia GPU

Try this: Right click desktop > Nvidia control panel > manage 3D config > choose high performance.

Hope this helps for u!
=|CsK|=Ironboundturtle 1. feb 2013 kl. 10:56am 
I don't have A Nvidia GPU I have a Intel (R) HD Graphics Family card, with approxiamtely 1.5 gb of memory, do you have any tips on this, I have also sent my DxDiag to Team17 to see if they can help with the situation,
Wolverine 6. feb 2013 kl. 9:15pm 
I finally got it to work!!!...after searching for daysss on how to fix it and going through all the requirements check up crap........I'm using an AMD radeon graphics card just f.y.i but it might still work for anyone............basically I just got fed up and uninstalled worms, but even when you uninstall it there are still files from the game lingering around on your computer, so after uninstalling worms go to Cdrive/prgrm files 86/steam/steamapps/worm revolutions(the worms revolution file should still be there........delete it!).......then go to cdrive/prgrm files 86/steam/steam/games....delete the worms save data....keep in mind that anything you delete will still be in your recycle bin...open the recycle bin and delete it from there as well..basically do a search in "my computer" for worms and permanently delete any worms file that comes up...then restart your computer and re-install worms from steam...this worked for me :D
=|CsK|=Ironboundturtle 9. feb 2013 kl. 5:54pm 
ok. i have 2 computers that i tryed to install it on, my laptop works perfectly fine its just really laggy, ill just that on my desktop. Thanks for the help!!!
trainedninja 6. mar 2013 kl. 6:46am 
It worked! You sir/mam are my hero!
=|CsK|=Ironboundturtle 6. mar 2013 kl. 3:41pm 
I finally got it fixed, i just had to redownload it
Teenyweeny 7. mar 2013 kl. 12:34pm 
CYAN this worked and i love you with all my heart.
Viser 1-7 af 7 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 31. jan 2013 kl. 12:56pm
Indlæg: 7