Worms Revolution

Worms Revolution

View Stats:
Dylstrosity2 Mar 30, 2013 @ 10:27pm
Multiplayer With Friends Is Not Working!
Like the title says, Whenever me and my friend start a player match, It always sends the invite but when we click it, the person joining gets this happen: "Lobby found, Connecting" Something along that line, then it says "Game no longer in session" About 10 seconds after joining! Please help!
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Navex Jul 20, 2013 @ 12:28pm 
Same Problem here, help would be awesome!
Last edited by Navex; Jul 20, 2013 @ 12:37pm
The Dayman Jul 20, 2013 @ 2:27pm 
Same for me, just spent 2 hours or so playing a friend. Tried to make a new lobby and got this. All I want to do is destroy his worm and I can't!!!
Ivoren Jul 20, 2013 @ 2:28pm 
Yeah same thing here and I way just getting the grips with the worms and now i cant play with my friends worms.
Dylstrosity2 Jul 20, 2013 @ 9:47pm 
The problem fixed ages ago, just delete the local content then re-install it
The Dayman Jul 21, 2013 @ 3:33am 
So I should reinstall every time I want to play with my friends worm?
Dylstrosity2 Jul 21, 2013 @ 6:04am 
Just once, if it doesn't work, try it again, took me and my friend several times to get it working :)
StoneCold Jul 21, 2013 @ 7:51am 
Originally posted by Suror:
So I should reinstall every time I want to play with my friends worm?

That sentence structure made me lol
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Mar 30, 2013 @ 10:27pm
Posts: 7