Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Obecné diskuze > Detaily tématu
Sayer Raider 7. zář. 2012 v 2.03 dop.
Missing phoneme tabs
I'm working on an anaimation, and when I tried to lip sync the Engineer it didn't work, as I discovered that he's missing the phoneme tab. I searched for solutions, and all said that it was only on the Engineer model, so I dismissed it. The problem now is that all the models are missing it too. I loaded a Scout and Soldier in the same shot, and neither have a phoneme tab.

And yeah, I'm using the HWM models. I also have another character speaking before the Engineer; I don't think this could cause this problem, but any info will be useful.
Naposledy upravil Sayer Raider; 7. zář. 2012 v 3.04 dop.
< >
Zobrazeno 13 z 3 komentářů
Pte Jack AFK 9. zář. 2013 v 8.14 odp. 
I am in the process of uploading a video to YouTube with 2 suggested fixes to get your Phonemes back, but it seems that YouTube is going through another update and processing the video is taking longer than expected. I'll post the link as soon as the video is available.
Naposledy upravil Pte Jack AFK; 9. zář. 2013 v 8.15 odp.
Pte Jack AFK 9. zář. 2013 v 8.36 odp. 
Here is the link on 2 suggestions

http://youtu.be/USeyTHEiPJg
Naposledy upravil Pte Jack AFK; 9. zář. 2013 v 8.39 odp.
Sayer Raider 10. zář. 2013 v 1.03 dop. 
Thanks for the help, but that problem seems to have dissapeared when I upadated from XP to 7. My SFM usually crashed and had these problems with the phonemes, but it never happened again.
< >
Zobrazeno 13 z 3 komentářů
Na stránku: 15 30 50

Source Filmmaker > Obecné diskuze > Detaily tématu
Datum odeslání: 7. zář. 2012 v 2.03 dop.
Počet příspěvků: 3