5bo.de | iFlame 2 oct 2013 à 7h30
SFM - Items getting black, when trying to paint them!
Right now, I need to make a picture for one. I use the fast learner, but when I paint it, it would only turn black.
- Im opening scout_prep_shirt_style01 (something like that), and then in colortint i replace it with; 0.7216 0.2196 0.2314 .
Now when I open op SFM, and setting Fast Learner to skin/style 1, it turns black.

I had same problem with all-father once, and it feels like its everytime I try to use mat_reloadallmaterials, but if I dont use that, and reload the materials by closing and opening SFM again, it still turns black. May I not edit the colortint?

Oh and still, my problem is Fast Learner atm, not All-Father. Thanks.
Affichage des commentaires 1 à 10 sur 10
< >
Juelz Proasheck 22 jan à 9h41 
Question, how did you get scout_prep_shirt_style01 to load? I can't find the model for it
5bo.de | iFlame 22 jan à 9h53 
Juelz Proasheck a écrit :
Question, how did you get scout_prep_shirt_style01 to load? I can't find the model for it

This is a real old thread xD. However I know it now. Also, just spawn scout_prep_shirt and then " Skin " and pick 1 or 2.
Juelz Proasheck 22 jan à 10h11 
ExT-A iFlame a écrit :
Juelz Proasheck a écrit :
Question, how did you get scout_prep_shirt_style01 to load? I can't find the model for it

This is a real old thread xD. However I know it now. Also, just spawn scout_prep_shirt and then " Skin " and pick 1 or 2.
Ah. But then when I try to paint it Australium Gold it doesn't work. Can you perhaps help me?
5bo.de | iFlame 22 jan à 10h15 
Juelz Proasheck a écrit :
ExT-A iFlame a écrit :

This is a real old thread xD. However I know it now. Also, just spawn scout_prep_shirt and then " Skin " and pick 1 or 2.
Ah. But then when I try to paint it Australium Gold it doesn't work. Can you perhaps help me?

Do you use Hat Proxy?
If yes, then remember to write scout_prep_shirt_style01 instead of scout_prep_shirt
Juelz Proasheck 22 jan à 10h35 
ExT-A iFlame a écrit :
Juelz Proasheck a écrit :
Ah. But then when I try to paint it Australium Gold it doesn't work. Can you perhaps help me?

Do you use Hat Proxy?
If yes, then remember to write scout_prep_shirt_style01 instead of scout_prep_shirt
You. Are. A. Genius. This has been bothering me for months. And now I have the fix.
THANK YOU THANK YOU SO MUCH
If I could rep you I would but I'm not sure how that works.
Thanks anyway!
5bo.de | iFlame 22 jan à 11h08 
Juelz Proasheck a écrit :
ExT-A iFlame a écrit :

Do you use Hat Proxy?
If yes, then remember to write scout_prep_shirt_style01 instead of scout_prep_shirt
You. Are. A. Genius. This has been bothering me for months. And now I have the fix.
THANK YOU THANK YOU SO MUCH
If I could rep you I would but I'm not sure how that works.
Thanks anyway!

Always a pleasure to help :b
Jaller 8 août à 8h59 
I know this is an old thread and all, but how do I add paint on Style 2 on the Fast Learner? It keeps getting white
5bo.de | iFlame 8 août à 9h12 
Jaller a écrit :
I know this is an old thread and all, but how do I add paint on Style 2 on the Fast Learner? It keeps getting white

When painting the fast learner, be sure that u put _style01 in the Element Viewer
R234 8 août à 14h49 
DO NOT use the paint proxy or any other third party method anymore, they're severely outdated.

Painting is simply a matter of adding override materials to the animation set (right click menu), then in the element viewer, using the colour picker in the material's section.
Dernière modification de R234; 8 août à 14h49
5bo.de | iFlame 9 août à 3h39 
R234 a écrit :
DO NOT use the paint proxy or any other third party method anymore, they're severely outdated.

Painting is simply a matter of adding override materials to the animation set (right click menu), then in the element viewer, using the colour picker in the material's section.

Yeah, I downloaded a script (/plugin ?) where you can right click -> Rigs -> "name of script"

There I can select the color

Affichage des commentaires 1 à 10 sur 10
< >
Par page : 15 30 50