SamSpielberg 13 sept 2013 à 18h52
Audio Troubles.
So, I need this (http://www.youtube.com/watch?v=zqilNNhMJPQ) in SFM. Problem is, when I put it into SFM as a .mp3 or .wav, it doesn't play. I tried importing another .mp3 (pacific rim theme) and it totally worked. Any ideas?
Affichage des commentaires 1 à 9 sur 9
< >
raptornx01 13 sept 2013 à 19h15 
what are you using to convert it into wav?
SamSpielberg 13 sept 2013 à 19h16 
Audacity. That's what I use for any conversion and it's never failed.
raptornx01 13 sept 2013 à 19h21 
i've heard sfm can be picky with audacity converts, and that sometimes running it through audacity again can fix it. sometimes.
SamSpielberg 13 sept 2013 à 19h24 
Nope. Still nothing. Maybe there's a "No Annoying Music" thing in SFM?
Pte Jack 13 sept 2013 à 20h01 
The Source Engine supports both raw and compressed audio in WAV and MP3 respectively. However, for looping sounds only WAV is supported. PCM 16bit WAV at 44KHz is the highest quality available. Monaural or monophonic audio is NOT supported. (source... https://developer.valvesoftware.com/wiki/Creating_your_own_music )
Nerp 14 sept 2013 à 0h02 
If you have Sony Vegas, all the mp3s will be converted with no problem.
SamSpielberg 14 sept 2013 à 6h42 
Ah! It's in mono! Excellent, thanks Private and everyone else!
SamSpielberg 14 sept 2013 à 6h44 
Wait, no it's not......Crap.
SamSpielberg 14 sept 2013 à 11h05 
K, so it looks like it just doesn't want to work, which is fine, because I found a solution. Thanks all for the help!
Affichage des commentaires 1 à 9 sur 9
< >
Par page : 15 30 50