Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Discuții generale > Detaliile subiectului
Imported song audio not playing in sfm.
Im importing a song into sfm but the audio never plays for it. idk why...
< >
Se afișează 1-7 din 7 comentarii
R234 28 aug., 2013 @ 8:37pm 
Ensure it is a 16-bit PCM 44.1khz (1411kbs) .wav file. .mp3 files also work in SFM, but I don't know the requirements. You're best to use .wav anyway, as .mp3s don't scale or scrub right in SFM.

If you're positive the file meets these requirements, try closing SFM, renaming the sound file and relaunching SFM to try it again. Sometimes that works for me, somehow.
Editat ultima dată de R234; 28 aug., 2013 @ 11:05pm
PalmliX 28 aug., 2013 @ 11:02pm 
You sure you don't mean 16bit R234? 32-bit is kind of insane for an audio file haha.
R234 28 aug., 2013 @ 11:05pm 
PalmliX a scris:
You sure you don't mean 16bit R234? 32-bit is kind of insane for an audio file haha.
Oh, right. My bad :P
PalmliX 28 aug., 2013 @ 11:36pm 
It's a wonder how anybody keeps anything straight these days what with 16/24/32/64 bit everything.
I have the same problem, I don't know the technical jargen, but i do know that its a .wav file and its not working
You can use an audio program like Audacity to save the audio file using the parameters described above, but I'm not sure how to check one otherwise.
< >
Se afișează 1-7 din 7 comentarii
Per pagină: 15 30 50

Source Filmmaker > Discuții generale > Detaliile subiectului
Data postării: 28 aug., 2013 @ 8:20pm
Mesaje: 7