Source Filmmaker > 综合讨论 > 主题详情
MLTDG 2013年7月31日下午1:23
Firing weapons crashes the program
Every time I enter game mode and try to fire ANY weapon, SFM completely locks up, then crashes. I've tried the obvious solutions (verifying my cache, launching SFM through SDK, etc.), but they didn't work. I want to know (a) what is causing this, and (b) how to fix it.
正在显示第 1 - 9 条,共 9 条留言
< >
PlayerZERO 2013年7月31日下午1:34 
Does it happen w/ melee weapons, too?
MLTDG 2013年7月31日下午2:51 
引用自 PlayerZERO
Does it happen w/ melee weapons, too?

I just checked. With melee weapons, it still crashes, but ONLY when I attempt to hit something that's part of the map (in my test, a wall). Swinging my weapon at the air doesn't cause any major problems.
SamSpielberg 2013年7月31日下午6:48 
I've noticed since today's update that going in game in SFM and shooting around causes, for me, a missing particle effect which is a big explosion of red x's. Something appears to have been screwed in the update.
最后由 SamSpielberg 编辑于; 2013年7月31日下午6:48
PlayerZERO 2013年7月31日下午6:50 
引用自 MLTDG
引用自 PlayerZERO
Does it happen w/ melee weapons, too?

I just checked. With melee weapons, it still crashes, but ONLY when I attempt to hit something that's part of the map (in my test, a wall). Swinging my weapon at the air doesn't cause any major problems.
引用自 SamSpielberg
I've noticed since today's update that going in game in SFM and shooting around causes, for me, a missing particle effect which is a big explosion of red x's. Something appears to have been screwed in the update.
Actually, the red X thing happened to me before the update.
R234 2013年7月31日下午6:54 
Have you tried restarting Steam since the update? I hear that sometimes works.
MLTDG 2013年7月31日下午7:09 
引用自 R234
Have you tried restarting Steam since the update? I hear that sometimes works.
That might work. I'll try it.
MLTDG 2013年7月31日下午9:57 
I just restarted Steam, loaded the tf-movies "box" map, and attempted to fire Scout's scattergun. The program locked up for several minutes, THEN crashed--this time with an error message.

So, in other words, restarting Steam didn't help much, if at all.
[PFG]Swag Superstar Lo Ryder 2013年8月23日下午3:33 
MLTDG, Try this, this fixed my problem.

Go to your usermod folder, backup your particles folder and delete it.

If you dont have a particles folder, you might be dealing with something else.
MLTDG 2013年8月23日下午7:26 
I'll give that a try.

Update: I deleted my usermod\particles folder, like you suggested, and it worked!
最后由 MLTDG 编辑于; 2013年8月23日下午7:39
正在显示第 1 - 9 条,共 9 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2013年7月31日下午1:23
帖子数: 9