Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Firing weapons crashes the program
Every time I enter game mode and try to fire ANY weapon, SFM completely locks up, then crashes. I've tried the obvious solutions (verifying my cache, launching SFM through SDK, etc.), but they didn't work. I want to know (a) what is causing this, and (b) how to fix it.
< >
Visualizzazione di 1-9 commenti su 9
Does it happen w/ melee weapons, too?
Messaggio originale di PlayerZERO:
Does it happen w/ melee weapons, too?

I just checked. With melee weapons, it still crashes, but ONLY when I attempt to hit something that's part of the map (in my test, a wall). Swinging my weapon at the air doesn't cause any major problems.
I've noticed since today's update that going in game in SFM and shooting around causes, for me, a missing particle effect which is a big explosion of red x's. Something appears to have been screwed in the update.
Ultima modifica da SamSpielberg; 31 lug 2013, ore 18:48
Messaggio originale di MLTDG:
Messaggio originale di PlayerZERO:
Does it happen w/ melee weapons, too?

I just checked. With melee weapons, it still crashes, but ONLY when I attempt to hit something that's part of the map (in my test, a wall). Swinging my weapon at the air doesn't cause any major problems.
Messaggio originale di SamSpielberg:
I've noticed since today's update that going in game in SFM and shooting around causes, for me, a missing particle effect which is a big explosion of red x's. Something appears to have been screwed in the update.
Actually, the red X thing happened to me before the update.
Have you tried restarting Steam since the update? I hear that sometimes works.
Messaggio originale di R234:
Have you tried restarting Steam since the update? I hear that sometimes works.
That might work. I'll try it.
I just restarted Steam, loaded the tf-movies "box" map, and attempted to fire Scout's scattergun. The program locked up for several minutes, THEN crashed--this time with an error message.

So, in other words, restarting Steam didn't help much, if at all.
MLTDG, Try this, this fixed my problem.

Go to your usermod folder, backup your particles folder and delete it.

If you dont have a particles folder, you might be dealing with something else.
I'll give that a try.

Update: I deleted my usermod\particles folder, like you suggested, and it worked!
Ultima modifica da MLTDG; 23 ago 2013, ore 19:39
< >
Visualizzazione di 1-9 commenti su 9
Per pagina: 15 30 50

Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 31 lug 2013, ore 13:23
Messaggi: 9