MLTDG 31 juil 2013 à 13h23
Firing weapons crashes the program
Every time I enter game mode and try to fire ANY weapon, SFM completely locks up, then crashes. I've tried the obvious solutions (verifying my cache, launching SFM through SDK, etc.), but they didn't work. I want to know (a) what is causing this, and (b) how to fix it.
Affichage des commentaires 1 à 9 sur 9
< >
PlayerZERO 31 juil 2013 à 13h34 
Does it happen w/ melee weapons, too?
MLTDG 31 juil 2013 à 14h51 
PlayerZERO a écrit :
Does it happen w/ melee weapons, too?

I just checked. With melee weapons, it still crashes, but ONLY when I attempt to hit something that's part of the map (in my test, a wall). Swinging my weapon at the air doesn't cause any major problems.
SamSpielberg 31 juil 2013 à 18h48 
I've noticed since today's update that going in game in SFM and shooting around causes, for me, a missing particle effect which is a big explosion of red x's. Something appears to have been screwed in the update.
Dernière modification de SamSpielberg; 31 juil 2013 à 18h48
PlayerZERO 31 juil 2013 à 18h50 
MLTDG a écrit :
PlayerZERO a écrit :
Does it happen w/ melee weapons, too?

I just checked. With melee weapons, it still crashes, but ONLY when I attempt to hit something that's part of the map (in my test, a wall). Swinging my weapon at the air doesn't cause any major problems.
SamSpielberg a écrit :
I've noticed since today's update that going in game in SFM and shooting around causes, for me, a missing particle effect which is a big explosion of red x's. Something appears to have been screwed in the update.
Actually, the red X thing happened to me before the update.
R234 31 juil 2013 à 18h54 
Have you tried restarting Steam since the update? I hear that sometimes works.
MLTDG 31 juil 2013 à 19h09 
R234 a écrit :
Have you tried restarting Steam since the update? I hear that sometimes works.
That might work. I'll try it.
MLTDG 31 juil 2013 à 21h57 
I just restarted Steam, loaded the tf-movies "box" map, and attempted to fire Scout's scattergun. The program locked up for several minutes, THEN crashed--this time with an error message.

So, in other words, restarting Steam didn't help much, if at all.
Maize the Gardecunt 23 août 2013 à 15h33 
MLTDG, Try this, this fixed my problem.

Go to your usermod folder, backup your particles folder and delete it.

If you dont have a particles folder, you might be dealing with something else.
MLTDG 23 août 2013 à 19h26 
I'll give that a try.

Update: I deleted my usermod\particles folder, like you suggested, and it worked!
Dernière modification de MLTDG; 23 août 2013 à 19h39
Affichage des commentaires 1 à 9 sur 9
< >
Par page : 15 30 50