Source Filmmaker > 일반 토론 > 제목 정보
Super Saiyan Elmo Ranger 2013년 7월 29일 오후 7시 28분
Some practical problems
i just started sfm, and the first thing i see is a black screen. now, i loaded a map called mountain lab, and after it loads, all i saw was black. can anyone explain and help?
6개 중 1-6 표시중
< >
ayyy lmao 2013년 7월 29일 오후 8시 03분 
How long did you wait for it to load? I'm not sure that you loaded correctly. Did it say "Loading map" in giant red letters?

PalmliX 2013년 7월 29일 오후 8시 47분 
What are your system specs?
Super Saiyan Elmo Ranger 2013년 7월 29일 오후 9시 12분 
Ferexes님이 먼저 게시:
How long did you wait for it to load? I'm not sure that you loaded correctly. Did it say "Loading map" in giant red letters?
yes it did
Custom Phase 2013년 7월 30일 오전 6시 21분 
same stuff here. black screen.
Oh. Turned out that camera was off the map and was facing wrong direction.
Try moving the mouse along the black screen with left mouse button pressed till you see anything
Custom Phase님이 마지막으로 수정; 2013년 7월 30일 오전 6시 22분
NotAbsterdamn 2013년 7월 30일 오전 6시 30분 
Near the bottom right corner it should have a little tab thing that says no camera/work camera.
It should be on the right above the timeline thing, click it and it should take you to the middle of the map :)
If not,im sorry. im pretty new to sfm.
Wraith 2013년 7월 30일 오전 8시 35분 
Custom Phase and absterdamn both have the right idea, sometimes the map is loaded "off-screen" particularly if you load a map after having opened a new project from a previous one.
6개 중 1-6 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 7월 29일 오후 7시 28분
게시글: 6