Source Filmmaker

Source Filmmaker

Reluctant Winner 29. jul 2013 kl. 19:28
Some practical problems
i just started sfm, and the first thing i see is a black screen. now, i loaded a map called mountain lab, and after it loads, all i saw was black. can anyone explain and help?
< >
Viser 1-6 af 6 kommentarer
Ferexes 29. jul 2013 kl. 20:03 
How long did you wait for it to load? I'm not sure that you loaded correctly. Did it say "Loading map" in giant red letters?

PalmliX 29. jul 2013 kl. 20:47 
What are your system specs?
Reluctant Winner 29. jul 2013 kl. 21:12 
Oprindeligt skrevet af Ferexes:
How long did you wait for it to load? I'm not sure that you loaded correctly. Did it say "Loading map" in giant red letters?
yes it did
Custom Phase 30. jul 2013 kl. 6:21 
same stuff here. black screen.
Oh. Turned out that camera was off the map and was facing wrong direction.
Try moving the mouse along the black screen with left mouse button pressed till you see anything
Sidst redigeret af Custom Phase; 30. jul 2013 kl. 6:22
Near the bottom right corner it should have a little tab thing that says no camera/work camera.
It should be on the right above the timeline thing, click it and it should take you to the middle of the map :)
If not,im sorry. im pretty new to sfm.
Wraith 30. jul 2013 kl. 8:35 
Custom Phase and absterdamn both have the right idea, sometimes the map is loaded "off-screen" particularly if you load a map after having opened a new project from a previous one.
< >
Viser 1-6 af 6 kommentarer
Per side: 15 30 50

Dato opslået: 29. jul 2013 kl. 19:28
Indlæg: 6