Source Filmmaker > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Novell (TheReAnimetor) 29 Ιουλ, 2013 @ 2:42πμ
That well known invisble model glitch
So..ive been working on sfm and i have made some progress! i got my barings on the whole program but ive run into a problem..im trying to import apochedgies sonic generation models to practice animating (Link here http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/106281995) but the thing is..i put the materials folder in the material folder in Usermods and the model folder in the model folder in Usermods and when i go into SFM the names for the models show up! But there completely invisible..i cant see them at all..did i so something wrong? or is there a fix? help..i would love it.. >.<
Εμφάνιση 1-3 από 3 σχόλια
< >
Novell (TheReAnimetor) 29 Ιουλ, 2013 @ 12:03μμ 
update i found somethign that talks about gfscape but it says thats for hl2 models and such because they go to a hl2 directory. But mine goto the user mod directory..ugh >.<
Pte Jack 29 Ιουλ, 2013 @ 3:41μμ 
This is a GMod pack I believe, have you watched this http://youtu.be/0IPC2OfJ0eA . Also, Some of these models are invisible in the model browser, but do show up in SFM.
Novell (TheReAnimetor) 29 Ιουλ, 2013 @ 4:15μμ 
Ah! there we go! see other tuts i did told me to drag the materials and models into both of those folders! not drag it into the user mods directory so it would MERGE the files! thank you so much c:
Εμφάνιση 1-3 από 3 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50
Ημ/νία ανάρτησης: 29 Ιουλ, 2013 @ 2:42πμ
Αναρτήσεις: 3