Source Filmmaker > 一般的な話題 > トピックの詳細
Dynamic Dragon 2013年7月27日 5時40分
Camera motion editing fails annoyingly
So I'm trying to manually move the camera from one place to another, nothing complicated really. The first attempt went perfectly fine. Today I noticed the motion was too fast and that it could use a bit of polish so I decided to redo the movement from scratch.
Now the thing is: when I move the camera in "first person" it goes all wanky, e.g. when I press W to move forward it also strafes to the left a bit, but that's the least annoying. What makes my insanity run dry is when I finally move it into the position I want and playback, it actually reaches the final position before the frame I want it to, about 3/4 of the way in. For instance, if I wanted the camera to reach position X at frame 20 it actually reaches it at frame 16, even if in the motion editor the curve would suggest that the camera should still move between frames 16 and 20. I may try redo the shot from scratch, but I'd rather not.
1-4 / 4 のコメントを表示
< >
R234 2013年7月27日 14時59分 
How are you animating the camera, through game mode, puppeteering, falloff region or keyframing?
Dynamic Dragon 2013年7月27日 17時16分 
Falloff region, like I did in all previous shots.
R234 2013年7月27日 17時17分 
Hm, that's definitely not normal then... I don't know what could cause that :/
A Socialist Pickle (Rodger) 2013年7月27日 19時26分 
I'm stumped too. And if R234 can't figure it out, I don't know who can.
1-4 / 4 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2013年7月27日 5時40分
投稿数: 4