Source Filmmaker > การสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้
Fabulous Yog-Sothoth 13 ก.ค. 2013 @ 9:43am
Models not spawning in the game world, but lists in the Animation Set Editor
When I try to creat an animation set for a new model, it's listed in the Animation Set Editor but it doesn't spawn in the game world. Not in front of the scene camere, work camera, whatever. I also can't adjust the sliders on it when I select it.

I already restarted SFM, restarted Steam, verified the ingegrity of the cache. Nothing worked. Any advice?
กำลังแสดง 1-6 จาก 6 ความเห็น
< >
Pte Jack 13 ก.ค. 2013 @ 9:57am 
Is this a Custom model,

Try sliding the default slider from left to right, this should move the selected model to the default spawn position on the map.
Fabulous Yog-Sothoth 13 ก.ค. 2013 @ 10:04am 
Nope, all vanilla models and none of them spawn. And I can't interact with the slider. I select it in the ASE but the sliders don't work.
Pte Jack 13 ก.ค. 2013 @ 10:05am 
are you in motion or graph editor???
Fabulous Yog-Sothoth 13 ก.ค. 2013 @ 10:39am 
Oh derp, I wasn't in either. I switched to them and was able to interact with the slider but I searched throughout the whole map and still couldn't find the model.
TheGreatUG 15 ก.ค. 2013 @ 10:20pm 
This is going to sound grim, but if Pte Jack's advice didn't work then I recommend you try deleting the little files created by the batch file. Rerun the batch file, and see if it works. If that sounds like too much, then delete all SFM content and reinstall, That may sound harsh, but that's what it took for *most* of my Cs:GO models to work, PS: IMHO, Don't waste your time on the verifying unless you have model skin problems.
Good luck!
Fabulous Yog-Sothoth 16 ก.ค. 2013 @ 12:23am 
The situation has resolved itself it seems. Still didn't know what was wrong. Thanks for the help though.
กำลังแสดง 1-6 จาก 6 ความเห็น
< >
ต่อหน้า: 15 30 50