Source Filmmaker > Discusiones generales > Detalles del tema
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 1:36
Camera jitters around when using SFM
I dont know if that is the proper word for it but basically when I use the Motion Editor the camera jitters around when I'm trying to move a model around. This can also occur when I'm generally just moving the camera around. It's really irritating and practicaly unusuable any help would be greatly appreciate :) (also the model menu sometimes jitters when it's loading the models.)
Mostrando 1-15 de 16 comentarios
< >
biwinning 8 de Jul, 2013 a las 1:47 
I have the same problem
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 1:48 
Hmm, maybe its a bug then.
biwinning 8 de Jul, 2013 a las 1:51 
Publicado originalmente por Brandz0r:
Hmm, maybe its a bug then.
how old is your computer?
mine is about 3 years and I think it must be outdated graphic\fancy stuff cards or whatever(no idea which or what or whatever it's just a guess)
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 2:28 
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
biwinning 8 de Jul, 2013 a las 2:29 
Publicado originalmente por Brandz0r:
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
ok guess it can't be that then.
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 2:30 
Yeah just opened the old project and now its all glitchy. Was perfectly fine a few weeks ago.
Lucky 8 de Jul, 2013 a las 3:01 
Check that your work camera isn't set to auto lock. To the left of your "camera1" tab is a crosshair, if that's selected the work camera may jitter around to try and follow a model you're animating.
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 3:07 
I don't know what you mean.
Lucky 8 de Jul, 2013 a las 3:11 
Where you click to change between work and film cameras, to the left of that is a crosshair. This will be above your clip/graph/motion editor.
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 3:12 
Are you talking about the ways to move a model like rotate and such?
Lucky 8 de Jul, 2013 a las 3:15 
Your viewport. The thing you look at models with, right?

To the bottom right of it there will be a gear, the word "camera1" in a box to the left, and a crosshair left to that. If the crosshair is glowing it is making the camera jitter because it is trying to track your model's joints while you rotate them.
Bunnyz0r #happyeaster 8 de Jul, 2013 a las 3:16 
I'm sorry man you'll have to show my a screenie or something.
biwinning 8 de Jul, 2013 a las 3:27 
I get it Lucky. I'll try that
Lucky 8 de Jul, 2013 a las 3:40 
Let me know if that works.
biwinning 8 de Jul, 2013 a las 4:47 
nope. didn't work :(
Mostrando 1-15 de 16 comentarios
< >
Por página: 15 30 50
Publicado el: 8 de Jul, 2013 a las 1:36
Mensajes: 16