Source Filmmaker > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 1:36πμ
Camera jitters around when using SFM
I dont know if that is the proper word for it but basically when I use the Motion Editor the camera jitters around when I'm trying to move a model around. This can also occur when I'm generally just moving the camera around. It's really irritating and practicaly unusuable any help would be greatly appreciate :) (also the model menu sometimes jitters when it's loading the models.)
Εμφάνιση 1-15 από 16 σχόλια
< >
biwinning 8 Ιουλ, 2013 @ 1:47πμ 
I have the same problem
Τελευταία επεξεργασία από biwinning; 8 Ιουλ, 2013 @ 2:05πμ
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 1:48πμ 
Hmm, maybe its a bug then.
biwinning 8 Ιουλ, 2013 @ 1:51πμ 
Αναρτήθηκε αρχικά από Brandz0r:
Hmm, maybe its a bug then.
how old is your computer?
mine is about 3 years and I think it must be outdated graphic\fancy stuff cards or whatever(no idea which or what or whatever it's just a guess)
Τελευταία επεξεργασία από biwinning; 8 Ιουλ, 2013 @ 1:51πμ
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 2:28πμ 
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
biwinning 8 Ιουλ, 2013 @ 2:29πμ 
Αναρτήθηκε αρχικά από Brandz0r:
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
ok guess it can't be that then.
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 2:30πμ 
Yeah just opened the old project and now its all glitchy. Was perfectly fine a few weeks ago.
Module 001 8 Ιουλ, 2013 @ 3:01πμ 
Check that your work camera isn't set to auto lock. To the left of your "camera1" tab is a crosshair, if that's selected the work camera may jitter around to try and follow a model you're animating.
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 3:07πμ 
I don't know what you mean.
Module 001 8 Ιουλ, 2013 @ 3:11πμ 
Where you click to change between work and film cameras, to the left of that is a crosshair. This will be above your clip/graph/motion editor.
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 3:12πμ 
Are you talking about the ways to move a model like rotate and such?
Module 001 8 Ιουλ, 2013 @ 3:15πμ 
Your viewport. The thing you look at models with, right?

To the bottom right of it there will be a gear, the word "camera1" in a box to the left, and a crosshair left to that. If the crosshair is glowing it is making the camera jitter because it is trying to track your model's joints while you rotate them.
Brandz0r 8 Ιουλ, 2013 @ 3:16πμ 
I'm sorry man you'll have to show my a screenie or something.
biwinning 8 Ιουλ, 2013 @ 3:27πμ 
I get it Lucky. I'll try that
Module 001 8 Ιουλ, 2013 @ 3:40πμ 
Let me know if that works.
biwinning 8 Ιουλ, 2013 @ 4:47πμ 
nope. didn't work :(
Εμφάνιση 1-15 από 16 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50
Ημ/νία ανάρτησης: 8 Ιουλ, 2013 @ 1:36πμ
Αναρτήσεις: 16