Brandz0r 8 juil 2013 à 1h36
Camera jitters around when using SFM
I dont know if that is the proper word for it but basically when I use the Motion Editor the camera jitters around when I'm trying to move a model around. This can also occur when I'm generally just moving the camera around. It's really irritating and practicaly unusuable any help would be greatly appreciate :) (also the model menu sometimes jitters when it's loading the models.)
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 16
< >
cube 8 juil 2013 à 1h47 
I have the same problem
Dernière modification de cube; 8 juil 2013 à 2h05
Brandz0r 8 juil 2013 à 1h48 
Hmm, maybe its a bug then.
cube 8 juil 2013 à 1h51 
Brandz0r a écrit :
Hmm, maybe its a bug then.
how old is your computer?
mine is about 3 years and I think it must be outdated graphic\fancy stuff cards or whatever(no idea which or what or whatever it's just a guess)
Dernière modification de cube; 8 juil 2013 à 1h51
Brandz0r 8 juil 2013 à 2h28 
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
cube 8 juil 2013 à 2h29 
Brandz0r a écrit :
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
ok guess it can't be that then.
Brandz0r 8 juil 2013 à 2h30 
Yeah just opened the old project and now its all glitchy. Was perfectly fine a few weeks ago.
BNI-Lucky 8 juil 2013 à 3h01 
Check that your work camera isn't set to auto lock. To the left of your "camera1" tab is a crosshair, if that's selected the work camera may jitter around to try and follow a model you're animating.
Brandz0r 8 juil 2013 à 3h07 
I don't know what you mean.
BNI-Lucky 8 juil 2013 à 3h11 
Where you click to change between work and film cameras, to the left of that is a crosshair. This will be above your clip/graph/motion editor.
Brandz0r 8 juil 2013 à 3h12 
Are you talking about the ways to move a model like rotate and such?
BNI-Lucky 8 juil 2013 à 3h15 
Your viewport. The thing you look at models with, right?

To the bottom right of it there will be a gear, the word "camera1" in a box to the left, and a crosshair left to that. If the crosshair is glowing it is making the camera jitter because it is trying to track your model's joints while you rotate them.
Brandz0r 8 juil 2013 à 3h16 
I'm sorry man you'll have to show my a screenie or something.
cube 8 juil 2013 à 3h27 
I get it Lucky. I'll try that
BNI-Lucky 8 juil 2013 à 3h40 
Let me know if that works.
cube 8 juil 2013 à 4h47 
nope. didn't work :(
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 16
< >
Par page : 15 30 50