Source Filmmaker > Algemene discussies > Details van topic
Brandz0r 8 jul 2013 om 1:36vm
Camera jitters around when using SFM
I dont know if that is the proper word for it but basically when I use the Motion Editor the camera jitters around when I'm trying to move a model around. This can also occur when I'm generally just moving the camera around. It's really irritating and practicaly unusuable any help would be greatly appreciate :) (also the model menu sometimes jitters when it's loading the models.)
1-15 van 16 reacties weergegeven
< >
biwinning 8 jul 2013 om 1:47vm 
I have the same problem
Laatst bewerkt door biwinning; 8 jul 2013 om 2:05vm
Brandz0r 8 jul 2013 om 1:48vm 
Hmm, maybe its a bug then.
biwinning 8 jul 2013 om 1:51vm 
Origineel geplaatst door Brandz0r:
Hmm, maybe its a bug then.
how old is your computer?
mine is about 3 years and I think it must be outdated graphic\fancy stuff cards or whatever(no idea which or what or whatever it's just a guess)
Laatst bewerkt door biwinning; 8 jul 2013 om 1:51vm
Brandz0r 8 jul 2013 om 2:28vm 
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
biwinning 8 jul 2013 om 2:29vm 
Origineel geplaatst door Brandz0r:
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
ok guess it can't be that then.
Brandz0r 8 jul 2013 om 2:30vm 
Yeah just opened the old project and now its all glitchy. Was perfectly fine a few weeks ago.
Module 001 8 jul 2013 om 3:01vm 
Check that your work camera isn't set to auto lock. To the left of your "camera1" tab is a crosshair, if that's selected the work camera may jitter around to try and follow a model you're animating.
Brandz0r 8 jul 2013 om 3:07vm 
I don't know what you mean.
Module 001 8 jul 2013 om 3:11vm 
Where you click to change between work and film cameras, to the left of that is a crosshair. This will be above your clip/graph/motion editor.
Brandz0r 8 jul 2013 om 3:12vm 
Are you talking about the ways to move a model like rotate and such?
Module 001 8 jul 2013 om 3:15vm 
Your viewport. The thing you look at models with, right?

To the bottom right of it there will be a gear, the word "camera1" in a box to the left, and a crosshair left to that. If the crosshair is glowing it is making the camera jitter because it is trying to track your model's joints while you rotate them.
Brandz0r 8 jul 2013 om 3:16vm 
I'm sorry man you'll have to show my a screenie or something.
biwinning 8 jul 2013 om 3:27vm 
I get it Lucky. I'll try that
Module 001 8 jul 2013 om 3:40vm 
Let me know if that works.
biwinning 8 jul 2013 om 4:47vm 
nope. didn't work :(
1-15 van 16 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 8 jul 2013 om 1:36vm
Aantal berichten: 16