Brandz0r 8. jul 2013 kl. 1:36am
Camera jitters around when using SFM
I dont know if that is the proper word for it but basically when I use the Motion Editor the camera jitters around when I'm trying to move a model around. This can also occur when I'm generally just moving the camera around. It's really irritating and practicaly unusuable any help would be greatly appreciate :) (also the model menu sometimes jitters when it's loading the models.)
Viser 1-15 af 16 kommentarer
< >
biwinning 8. jul 2013 kl. 1:47am 
I have the same problem
Sidst redigeret af biwinning; 8. jul 2013 kl. 2:05am
Brandz0r 8. jul 2013 kl. 1:48am 
Hmm, maybe its a bug then.
biwinning 8. jul 2013 kl. 1:51am 
Oprindeligt skrevet af Brandz0r:
Hmm, maybe its a bug then.
how old is your computer?
mine is about 3 years and I think it must be outdated graphic\fancy stuff cards or whatever(no idea which or what or whatever it's just a guess)
Sidst redigeret af biwinning; 8. jul 2013 kl. 1:51am
Brandz0r 8. jul 2013 kl. 2:28am 
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
biwinning 8. jul 2013 kl. 2:29am 
Oprindeligt skrevet af Brandz0r:
Nah mine is pretty new. and I worked on a project a few weeks ago and it was fine.
ok guess it can't be that then.
Brandz0r 8. jul 2013 kl. 2:30am 
Yeah just opened the old project and now its all glitchy. Was perfectly fine a few weeks ago.
Module 001 8. jul 2013 kl. 3:01am 
Check that your work camera isn't set to auto lock. To the left of your "camera1" tab is a crosshair, if that's selected the work camera may jitter around to try and follow a model you're animating.
Brandz0r 8. jul 2013 kl. 3:07am 
I don't know what you mean.
Module 001 8. jul 2013 kl. 3:11am 
Where you click to change between work and film cameras, to the left of that is a crosshair. This will be above your clip/graph/motion editor.
Brandz0r 8. jul 2013 kl. 3:12am 
Are you talking about the ways to move a model like rotate and such?
Module 001 8. jul 2013 kl. 3:15am 
Your viewport. The thing you look at models with, right?

To the bottom right of it there will be a gear, the word "camera1" in a box to the left, and a crosshair left to that. If the crosshair is glowing it is making the camera jitter because it is trying to track your model's joints while you rotate them.
Brandz0r 8. jul 2013 kl. 3:16am 
I'm sorry man you'll have to show my a screenie or something.
biwinning 8. jul 2013 kl. 3:27am 
I get it Lucky. I'll try that
Module 001 8. jul 2013 kl. 3:40am 
Let me know if that works.
biwinning 8. jul 2013 kl. 4:47am 
nope. didn't work :(
Viser 1-15 af 16 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 8. jul 2013 kl. 1:36am
Indlæg: 16