Jul 5, 2013 @ 5:15pm
Sfm won't extract phonemes
My sfm won't extract any phonemes im trying to get in, but in an earlier shot i was able to do so on one model. All models are hwm . -.-
Showing 1-15 of 18 comments
< >
Pte Jack Jul 5, 2013 @ 5:32pm 
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.
Jul 5, 2013 @ 5:38pm 
Yeah, iv'e seen alot of people mentioning this in some way with these phonemes.
Oh well. I have the phoneme sets visible but when I adjust the one i want nothing changes on the models face at all.
Pte Jack Jul 5, 2013 @ 7:06pm 
Are you beyond the 60 second mark or have the correct clip selected in the clip editor?
9001 Jul 5, 2013 @ 7:07pm 
Which model are you using?
Jul 5, 2013 @ 7:19pm 
Im barely 20 seconds in and its the hwm sniper model
GS96|GamerChick Jul 7, 2013 @ 9:40pm 
Looks like I'm having the same problem, I have had to manually import the phoneme tables. VERY ANNOYING.

P.S. Jack, you think reverting back to a different SFM version would fix this??? I would hope so, lol.
Last edited by GS96|GamerChick; Jul 7, 2013 @ 9:49pm
Pte Jack Jul 8, 2013 @ 12:50am 
Nope, I think it's time for a complete purge. Phoneme tables are missing and particle system is not loading. I have no idea. I've been mucking with the set up so much trying to help others that I have NO idea what might be causing it.

So, when in doubt, START OVER!!!
GS96|GamerChick Jul 8, 2013 @ 1:20am 
http://www.youtube.com/watch?v=aPcgJWt8zAk
Just made this so imma spam it self promote it everywhere, LOL.
Pte Jack Jul 8, 2013 @ 2:24pm 
Great Tut!!! Unlike mine, short and to the point!!! lol
MaxyJackass133 Jul 23, 2013 @ 3:58pm 
It doesn't work!

Pte Jack Jul 23, 2013 @ 4:05pm 
Then you need to find out if you are using a player or a HWM type character

http://youtu.be/c7h7mIAajqw
MaxyJackass133 Jul 23, 2013 @ 4:17pm 
Now I understand!
TheSpiderRider™ Jul 24, 2013 @ 9:34am 
Originally posted by Pte Jack:
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.

Same here.
MaxyJackass133 Jul 24, 2013 @ 10:29am 
For that, you need an HWM model for the phonememes.
Jul 24, 2013 @ 2:57pm 
I just wanna have a fit ...when the hwm phonemes are there yet when I move the slider nothing happens.
Showing 1-15 of 18 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jul 5, 2013 @ 5:15pm
Posts: 18