Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Discusiones generales > Detalles del tema
5 jul. 2013 a las 17:15
Sfm won't extract phonemes
My sfm won't extract any phonemes im trying to get in, but in an earlier shot i was able to do so on one model. All models are hwm . -.-
< >
Mostrando 1-15 de 18 comentarios
Pte Jack 5 jul. 2013 a las 17:32 
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.
5 jul. 2013 a las 17:38 
Yeah, iv'e seen alot of people mentioning this in some way with these phonemes.
Oh well. I have the phoneme sets visible but when I adjust the one i want nothing changes on the models face at all.
Pte Jack 5 jul. 2013 a las 19:06 
Are you beyond the 60 second mark or have the correct clip selected in the clip editor?
ClinterinoM0 | C: 5 jul. 2013 a las 19:07 
Which model are you using?
5 jul. 2013 a las 19:19 
Im barely 20 seconds in and its the hwm sniper model
GS96|GamerChick 7 jul. 2013 a las 21:40 
Looks like I'm having the same problem, I have had to manually import the phoneme tables. VERY ANNOYING.

P.S. Jack, you think reverting back to a different SFM version would fix this??? I would hope so, lol.
Última edición por GS96|GamerChick; 7 jul. 2013 a las 21:49
Pte Jack 8 jul. 2013 a las 0:50 
Nope, I think it's time for a complete purge. Phoneme tables are missing and particle system is not loading. I have no idea. I've been mucking with the set up so much trying to help others that I have NO idea what might be causing it.

So, when in doubt, START OVER!!!
GS96|GamerChick 8 jul. 2013 a las 1:20 
http://www.youtube.com/watch?v=aPcgJWt8zAk
Just made this so imma spam it self promote it everywhere, LOL.
Pte Jack 8 jul. 2013 a las 14:24 
Great Tut!!! Unlike mine, short and to the point!!! lol
It doesn't work!

Pte Jack 23 jul. 2013 a las 16:05 
Then you need to find out if you are using a player or a HWM type character

http://youtu.be/c7h7mIAajqw
Now I understand!
Spapghetiibuoy 24 jul. 2013 a las 9:34 
Publicado originalmente por Pte Jack:
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.

Same here.
For that, you need an HWM model for the phonememes.
24 jul. 2013 a las 14:57 
I just wanna have a fit ...when the hwm phonemes are there yet when I move the slider nothing happens.
< >
Mostrando 1-15 de 18 comentarios
Por página: 15 30 50

Source Filmmaker > Discusiones generales > Detalles del tema
Publicado el: 5 jul. 2013 a las 17:15
Mensajes: 18