Source Filmmaker

Source Filmmaker

5. jul, 2013 @ 5:15pm
Sfm won't extract phonemes
My sfm won't extract any phonemes im trying to get in, but in an earlier shot i was able to do so on one model. All models are hwm . -.-
< >
Viser 1-15 av 18 kommentarer
Pte Jack 5. jul, 2013 @ 5:32pm 
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.
5. jul, 2013 @ 5:38pm 
Yeah, iv'e seen alot of people mentioning this in some way with these phonemes.
Oh well. I have the phoneme sets visible but when I adjust the one i want nothing changes on the models face at all.
Pte Jack 5. jul, 2013 @ 7:06pm 
Are you beyond the 60 second mark or have the correct clip selected in the clip editor?
ClinterinoM0 | C: 5. jul, 2013 @ 7:07pm 
Which model are you using?
5. jul, 2013 @ 7:19pm 
Im barely 20 seconds in and its the hwm sniper model
GS96|GamerChick 7. jul, 2013 @ 9:40pm 
Looks like I'm having the same problem, I have had to manually import the phoneme tables. VERY ANNOYING.

P.S. Jack, you think reverting back to a different SFM version would fix this??? I would hope so, lol.
Sist redigert av GS96|GamerChick; 7. jul, 2013 @ 9:49pm
Pte Jack 8. jul, 2013 @ 12:50am 
Nope, I think it's time for a complete purge. Phoneme tables are missing and particle system is not loading. I have no idea. I've been mucking with the set up so much trying to help others that I have NO idea what might be causing it.

So, when in doubt, START OVER!!!
GS96|GamerChick 8. jul, 2013 @ 1:20am 
http://www.youtube.com/watch?v=aPcgJWt8zAk
Just made this so imma spam it self promote it everywhere, LOL.
Pte Jack 8. jul, 2013 @ 2:24pm 
Great Tut!!! Unlike mine, short and to the point!!! lol
It doesn't work!

Pte Jack 23. jul, 2013 @ 4:05pm 
Then you need to find out if you are using a player or a HWM type character

http://youtu.be/c7h7mIAajqw
Now I understand!
Spapghetiibuoy 24. jul, 2013 @ 9:34am 
Opprinnelig skrevet av Pte Jack:
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.

Same here.
For that, you need an HWM model for the phonememes.
24. jul, 2013 @ 2:57pm 
I just wanna have a fit ...when the hwm phonemes are there yet when I move the slider nothing happens.
< >
Viser 1-15 av 18 kommentarer
Per side: 15 30 50

Dato lagt ut: 5. jul, 2013 @ 5:15pm
Innlegg: 18