Source Filmmaker > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
5 Ιουλ, 2013 @ 5:15μμ
Sfm won't extract phonemes
My sfm won't extract any phonemes im trying to get in, but in an earlier shot i was able to do so on one model. All models are hwm . -.-
Εμφάνιση 1-15 από 18 σχόλια
< >
Pte Jack 5 Ιουλ, 2013 @ 5:32μμ 
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.
5 Ιουλ, 2013 @ 5:38μμ 
Yeah, iv'e seen alot of people mentioning this in some way with these phonemes.
Oh well. I have the phoneme sets visible but when I adjust the one i want nothing changes on the models face at all.
Pte Jack 5 Ιουλ, 2013 @ 7:06μμ 
Are you beyond the 60 second mark or have the correct clip selected in the clip editor?
ClintonM0 | C: 5 Ιουλ, 2013 @ 7:07μμ 
Which model are you using?
5 Ιουλ, 2013 @ 7:19μμ 
Im barely 20 seconds in and its the hwm sniper model
GS96|GamerChick 7 Ιουλ, 2013 @ 9:40μμ 
Looks like I'm having the same problem, I have had to manually import the phoneme tables. VERY ANNOYING.

P.S. Jack, you think reverting back to a different SFM version would fix this??? I would hope so, lol.
Τελευταία επεξεργασία από GS96|GamerChick; 7 Ιουλ, 2013 @ 9:49μμ
Pte Jack 8 Ιουλ, 2013 @ 12:50πμ 
Nope, I think it's time for a complete purge. Phoneme tables are missing and particle system is not loading. I have no idea. I've been mucking with the set up so much trying to help others that I have NO idea what might be causing it.

So, when in doubt, START OVER!!!
GS96|GamerChick 8 Ιουλ, 2013 @ 1:20πμ 
http://www.youtube.com/watch?v=aPcgJWt8zAk
Just made this so imma spam it self promote it everywhere, LOL.
Pte Jack 8 Ιουλ, 2013 @ 2:24μμ 
Great Tut!!! Unlike mine, short and to the point!!! lol
MaxyJackass133 23 Ιουλ, 2013 @ 3:58μμ 
It doesn't work!

Pte Jack 23 Ιουλ, 2013 @ 4:05μμ 
Then you need to find out if you are using a player or a HWM type character

http://youtu.be/c7h7mIAajqw
MaxyJackass133 23 Ιουλ, 2013 @ 4:17μμ 
Now I understand!
TheSpiderRider™ 24 Ιουλ, 2013 @ 9:34πμ 
Αναρτήθηκε αρχικά από Pte Jack:
I'm having the same problem with a few of the HWMs, their phoneme sets are missing. Not sure why, I just revalidated my local cache and a came up over 13,000 files corrupted and SFM downloaded them. No change.

I am also having problems with the particles system the system is reporting it can't load the particle file.

I am actually thinking about going back to the previous version of the beta until the next update comes out.

Same here.
MaxyJackass133 24 Ιουλ, 2013 @ 10:29πμ 
For that, you need an HWM model for the phonememes.
24 Ιουλ, 2013 @ 2:57μμ 
I just wanna have a fit ...when the hwm phonemes are there yet when I move the slider nothing happens.
Εμφάνιση 1-15 από 18 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50
Ημ/νία ανάρτησης: 5 Ιουλ, 2013 @ 5:15μμ
Αναρτήσεις: 18