Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
:: RqG :: Nahman Jayden 17 giu 2013, ore 17:42
Something wrong when I move the model's whole body.
Whenever I try to move the model's whole body, this happens http://imgur.com/1QK3a1S.
It's happend atleast 6 times now, I've also tried reinstalling and validating the files, and it still won't work. Anyone know how to fix this? (I was using graph editor :L, MY MISTAKE.)
Ultima modifica da :: RqG :: Nahman Jayden; 17 giu 2013, ore 21:07
Visualizzazione di 1-6 commenti su 6
< >
raptornx01 17 giu 2013, ore 17:54 
you're in the graph editor correct? and you go to move it by selecting the whole model? if you want to move the model in the graph editor you have to select the root transform ONLY. Its a quirk of the GE and something we've ALL done.

only in the motion editor can you just select the whole model and move it.
PlayerZERO 17 giu 2013, ore 17:55 
Was this while you were using the Graph Editor?
:: RqG :: Nahman Jayden 17 giu 2013, ore 17:56 
Yes. I've now realised my mistake. Lol.
PlayerZERO 17 giu 2013, ore 18:03 
Messaggio originale di Nahman Jayden:
Yes. I've now realised my mistake. Lol.

Yeah, been there, done that. Hehe.
Ultima modifica da PlayerZERO; 17 giu 2013, ore 18:04
Ayrton Senna 17 giu 2013, ore 19:11 
Go to Root Transform. It always works.
paul.atreides 18 giu 2013, ore 16:34 
if it is a character ragdoll you can also use the Hip or Pelvis bone to move it.
Visualizzazione di 1-6 commenti su 6
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 17 giu 2013, ore 17:42
Messaggi: 6