:: RqG :: Nahman Jayden 17. Juni 2013 um 17:42 Uhr
Something wrong when I move the model's whole body.
Whenever I try to move the model's whole body, this happens http://imgur.com/1QK3a1S.
It's happend atleast 6 times now, I've also tried reinstalling and validating the files, and it still won't work. Anyone know how to fix this? (I was using graph editor :L, MY MISTAKE.)
Zuletzt bearbeitet von :: RqG :: Nahman Jayden; 17. Juni 2013 um 21:07 Uhr
Beiträge 1-6 von 6
< >
raptornx01 17. Juni 2013 um 17:54 Uhr 
you're in the graph editor correct? and you go to move it by selecting the whole model? if you want to move the model in the graph editor you have to select the root transform ONLY. Its a quirk of the GE and something we've ALL done.

only in the motion editor can you just select the whole model and move it.
PlayerZERO 17. Juni 2013 um 17:55 Uhr 
Was this while you were using the Graph Editor?
:: RqG :: Nahman Jayden 17. Juni 2013 um 17:56 Uhr 
Yes. I've now realised my mistake. Lol.
PlayerZERO 17. Juni 2013 um 18:03 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von Nahman Jayden:
Yes. I've now realised my mistake. Lol.

Yeah, been there, done that. Hehe.
Zuletzt bearbeitet von PlayerZERO; 17. Juni 2013 um 18:04 Uhr
Amy The Rose 17. Juni 2013 um 19:11 Uhr 
Go to Root Transform. It always works.
paul.atreides 18. Juni 2013 um 16:34 Uhr 
if it is a character ragdoll you can also use the Hip or Pelvis bone to move it.
Beiträge 1-6 von 6
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 17. Juni 2013 um 17:42 Uhr
Beiträge: 6