Source Filmmaker > Общи дискусии > Подробности за темата
:: RqG :: Nahman Jayden 17 юни 2013 в 5:42след.
Something wrong when I move the model's whole body.
Whenever I try to move the model's whole body, this happens http://imgur.com/1QK3a1S.
It's happend atleast 6 times now, I've also tried reinstalling and validating the files, and it still won't work. Anyone know how to fix this? (I was using graph editor :L, MY MISTAKE.)
Последно редактиран от :: RqG :: Nahman Jayden; 17 юни 2013 в 9:07след.
Показване на 1-6 от 6 коментара
< >
raptornx01 17 юни 2013 в 5:54след. 
you're in the graph editor correct? and you go to move it by selecting the whole model? if you want to move the model in the graph editor you have to select the root transform ONLY. Its a quirk of the GE and something we've ALL done.

only in the motion editor can you just select the whole model and move it.
PlayerZERO 17 юни 2013 в 5:55след. 
Was this while you were using the Graph Editor?
:: RqG :: Nahman Jayden 17 юни 2013 в 5:56след. 
Yes. I've now realised my mistake. Lol.
PlayerZERO 17 юни 2013 в 6:03след. 
Първоначално публикувано от Nahman Jayden:
Yes. I've now realised my mistake. Lol.

Yeah, been there, done that. Hehe.
Последно редактиран от PlayerZERO; 17 юни 2013 в 6:04след.
IT IS GOOD TO BE BAD 17 юни 2013 в 7:11след. 
Go to Root Transform. It always works.
paul.atreides 18 юни 2013 в 4:34след. 
if it is a character ragdoll you can also use the Hip or Pelvis bone to move it.
Показване на 1-6 от 6 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 17 юни 2013 в 5:42след.
Публикации: 6