Source Filmmaker > Discussões gerais > Detalhes do tópico
:: RqG :: Nahman Jayden 17/jun/2013 às 17:42
Something wrong when I move the model's whole body.
Whenever I try to move the model's whole body, this happens http://imgur.com/1QK3a1S.
It's happend atleast 6 times now, I've also tried reinstalling and validating the files, and it still won't work. Anyone know how to fix this? (I was using graph editor :L, MY MISTAKE.)
Última edição por :: RqG :: Nahman Jayden; 17/jun/2013 às 21:07
Exibindo comentários 16 de 6
< >
raptornx01 17/jun/2013 às 17:54 
you're in the graph editor correct? and you go to move it by selecting the whole model? if you want to move the model in the graph editor you have to select the root transform ONLY. Its a quirk of the GE and something we've ALL done.

only in the motion editor can you just select the whole model and move it.
PlayerZERO 17/jun/2013 às 17:55 
Was this while you were using the Graph Editor?
:: RqG :: Nahman Jayden 17/jun/2013 às 17:56 
Yes. I've now realised my mistake. Lol.
PlayerZERO 17/jun/2013 às 18:03 
Escrito originalmente por Nahman Jayden:
Yes. I've now realised my mistake. Lol.

Yeah, been there, done that. Hehe.
Última edição por PlayerZERO; 17/jun/2013 às 18:04
Ayrton Senna 17/jun/2013 às 19:11 
Go to Root Transform. It always works.
paul.atreides 18/jun/2013 às 16:34 
if it is a character ragdoll you can also use the Hip or Pelvis bone to move it.
Exibindo comentários 16 de 6
< >
Por página: 15 30 50
Publicado em: 17/jun/2013 às 17:42
Mensagens: 6